Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki elhanyagolja a barátait, amikor párkapcsolata lesz?
Nincsenek barátaim, sem kapcsolatom szóval a kérdés teljes mértékben értelmezhetetlen számomra, sorry.
De, ha ők így viselkednek abban lehet valami, változott a fontossági sorrendjük.
Természetesen keresem őket, de már kezdek belefáradni az egyoldalú kapcsolatokba, pedig a kapcsolata előtt valamelyikükkel minden nap beszéltünk, sokat lógtunk együtt, most pedig csak a barátjának szenteli minden idejét.
Kicsit szomorú vagyok, de nem erőltetem, inkább várok türelmesen, miután lecsillapodnak a kedélyek, remélem újra eszükbe jutok.
Neked mindig ez volt a tapasztatom. Barátnőim bepasiztak, el sem lehetett őket érni. Barátaim becsajoztak, hát őket sem.
Most én is bepasiztam és már k*vára nem érdekel a világ. De nincs is senkim, mert csak egy ember maradt meg, akit még érdeklek és akar velem találkozni hiába van párja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!