Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenki elhanyagolja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki elhanyagolja a barátait, amikor párkapcsolata lesz?

Figyelt kérdés
Vacs csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy az összes barátnőm bepasizott, és azóta nem is keresnek?!
2013. nov. 2. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt a keveset se akarom elveszíteni szóval nem!
2013. nov. 2. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem hanyagolom el a haverokat...
 3/10 anonim ***** válasza:
ez bizony mindig így van, keress magadnak egyet Te is:D
 4/10 anonim ***** válasza:
majd én barátkozok veled :)
 5/10 anonim ***** válasza:

Nincsenek barátaim, sem kapcsolatom szóval a kérdés teljes mértékben értelmezhetetlen számomra, sorry.

De, ha ők így viselkednek abban lehet valami, változott a fontossági sorrendjük.

2013. nov. 2. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Keressed őket te!
2013. nov. 2. 14:08
 7/10 A kérdező kommentje:

Természetesen keresem őket, de már kezdek belefáradni az egyoldalú kapcsolatokba, pedig a kapcsolata előtt valamelyikükkel minden nap beszéltünk, sokat lógtunk együtt, most pedig csak a barátjának szenteli minden idejét.

Kicsit szomorú vagyok, de nem erőltetem, inkább várok türelmesen, miután lecsillapodnak a kedélyek, remélem újra eszükbe jutok.

2013. nov. 2. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Neked mindig ez volt a tapasztatom. Barátnőim bepasiztak, el sem lehetett őket érni. Barátaim becsajoztak, hát őket sem.

Most én is bepasiztam és már k*vára nem érdekel a világ. De nincs is senkim, mert csak egy ember maradt meg, akit még érdeklek és akar velem találkozni hiába van párja...

2013. nov. 2. 14:14
 9/10 anonim válasza:
Nálam is ez van :) haverjaim becsajoztak és csak velük törődnek
2013. nov. 2. 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem változott a kapcsolatom a barátaimmal. Max annyit, hogy kezdetben állandóan a pasimról beszéltem, aztán visszafogtam magam. A barátom is mindig találkozott a haverjaival. Volt, hogy emiatt lemondott engem.
2013. nov. 2. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!