Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire függ az egy pasinál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire függ az egy pasinál, hogy boldog élete van-e, hogy soha nem volt párkapcsolata, soha nem csókolózott, nem volt szexuális élménye nőkkel?

Figyelt kérdés
Különválasztható? Itt most főleg 25-30 feletti férfiakra gondolok, akiknek ebből a részből nem jutott semmi. De másból megfelelő mennyiségben, pl. kirándulás, családi szeretet, munka öröme, tanulás stb.
2014. jan. 26. 15:21
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
De miért nem lesz annyira unalmas egy srác élete adott esetben, ha lesz párja?
2014. jan. 26. 15:35
 12/33 anonim ***** válasza:
Sok más is múlik a csúnyaságon. Egy csúnya ember kevésbé bizalomgerjesztő, és nem olyan kedvesek vele mások, mint egy jobban kinézővel (már ha nem ismerik). Az is elég lelombozó tud lenni, amikor beszólnak meg röhögnek rajtad ismeretlenek, velem napi szinten előfordul.
2014. jan. 26. 15:35
 13/33 A kérdező kommentje:
Ismeretlen nem szólhat be, mert ez személyiségsértő és fel is jelentheted. Azt nem merik megtenni, hogy nyíltan cikizzenek.
2014. jan. 26. 15:37
 14/33 A kérdező kommentje:
Lehet jobb is, hogy nincs viszonyítási alapom, mert akkor magam alatt lennék. Bár 29 évesen havonta egyszer azért el-elérzékenyülök, tudom ez nem férfias, hogy nincs senkim és valószínű, hogy sosem lesz.
2014. jan. 26. 15:40
 15/33 LeftBehind ***** válasza:
100%
"Ismeretlen nem szólhat be, mert ez személyiségsértő és fel is jelentheted. Azt nem merik megtenni, hogy nyíltan cikizzenek." - A naivitásnak is van határa és te pont most lépted át.
2014. jan. 26. 15:44
 16/33 anonim ***** válasza:
28 vagyok és még sosem volt semmilyen kapcsolatom egy lánnyal sem. Az oka: hogy eszméletlenül undorítóan nézek ki. Az életem pedig roppant boldogtalan, főleg annak a tudatában, hogy sosem lesz egy lány sem, aki szeretni tudna. Ennek ellenére az élet többi területén jól helyt tudok állni, de ez cseppet sem boldogít.
2014. jan. 26. 15:51
 17/33 Költőnő? ***** válasza:
hmm
2014. jan. 26. 16:14
 18/33 anonim ***** válasza:

Részemről elhanyagolható pedig 25+ vagyok, és soha nem volt senkim. Van jó munkám, jó fizetésem, járok nyaralni.. igen egyedül. Normális az énképem, nem probléma idegent leszólítani és útbaigazítást kérni. Összességében boldognak mondom magam.

1 nő sem volt, aki viszonozta volna annó 17-23 éves korom között a próbálkozásaimat, pedig nem 1-2 vel próbálkoztam, szóval beleuntam. Nem nagyon érdekel, hogy lesz e valakim. Ilyen az életem, pont. Aki e miatt elítél, vagy lenéz, azzal nem igen tudok foglalkozni.

Vannak terveim, és vágyaim a jövőre nézve, de azokban se szerepel semmien partner egyik nemből sem.

2014. jan. 26. 16:14
 19/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, tehát így is fel lehet fogni. Bár én nem tudom ennyire pozitívan szemlélni a dolgokat.
2014. jan. 26. 16:18
 20/33 anonim ***** válasza:
18as vagyok, még annyi, hogy nincs problémám az ellenkező nemmel sem. Sőt ügyfeleim 80%a nőnemű, munkatársaim között 2 férfi van, és 12 nő. Nem vagyok nőgyűlölő, normális baráti a hangnem közöttünk, és poénkodunk nap mint nap. De itt kb megáll a dolog. 0 érdeklődés van részükről felém, ezek után én nem fogok erőlködni senkinél. Nem szeretném azt, hogy a nő udvaroljon nekem, de amikor kihívom kávézni, és a poénkodós énjéből átvált passzív énjére, akkor számomra egyértelmű, hogy munkatársi kapcsolat, az munkatársi kapcsolat.
2014. jan. 26. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!