Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire függ az egy pasinál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire függ az egy pasinál, hogy boldog élete van-e, hogy soha nem volt párkapcsolata, soha nem csókolózott, nem volt szexuális élménye nőkkel?

Figyelt kérdés
Különválasztható? Itt most főleg 25-30 feletti férfiakra gondolok, akiknek ebből a részből nem jutott semmi. De másból megfelelő mennyiségben, pl. kirándulás, családi szeretet, munka öröme, tanulás stb.
2014. jan. 26. 15:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
magányosan mindenki boldogtalanabb
2014. jan. 26. 16:28
 22/33 A kérdező kommentje:

,,magányosan mindenki boldogtalanabb"

Elhiszem, de én nem tudok olyan lenni, hogy kényszerítsek egy lányt, hogy elfogadjon ilyennek és velem legyek mindörökké. Mert önszántából egyetlen sem hajlandó egyelőre ilyen áldozatot hozni értem, pedig én tudnék áldozni értük, fél karomat is odaadnám egy szerető párért.

2014. jan. 26. 16:39
 23/33 anonim ***** válasza:

"magányosan mindenki boldogtalanabb"

18as vagyok, de ez egy nagy butaság! Azért mert nincs párom, még nem vagyok magányos. A 2 nem függ össze.

2014. jan. 26. 16:45
 24/33 A kérdező kommentje:
Te még 18 évesen fiatal vagy, de én 29 évesen kicsit más helyzetben vagyok.
2014. jan. 26. 16:46
 25/33 anonim ***** válasza:

# 18asnak igaza van

Le kell szarni mindenkit magasrol es egyedul is jol kell erezd magadat, ennyi az egesz. Nincs mit sirankozni amig csak ez az 1 dolog hianyzik az eletedbol.

2014. jan. 26. 16:46
 26/33 anonim ***** válasza:

Hát nekem bárcsak ez az egy dolog hiányozna az életemből.Barátaim sincsenek,ez a másik probléma.Nem miattam nincsenek,hanem szar a környezetem egyszerűen és nincs aki közelebb engedne magához,pedig teljesen normális és kedves vagyok mindenkivel.Én vagyok az igazán megbízható személy,csak ez kívülről nem látszik,megismerni meg nem igazán akarnak inkább csak távolságtartóan "beszélgetnek" velem.

Így hát nincs nagyon akivel elmehetnék ide-oda,így egyedül szoktam elmenni néha ha van kedvem és időm is.Ott viszont szinte mindenki társasággal jön meg hasonlók,tehát még ismerkedni is nehéz ott,főleg így hogy ismeretlenek teljesen.

2014. jan. 26. 17:01
 27/33 anonim ***** válasza:

16:46

25 éves múltam, szóval...

Egy 52 lapos kártyapakliban vannak jó, és vannak rossz lapok is. Ha 52 ki van osztva, akkor biztos lesz olyan, aki a jót kapta, és olyan is aki a rosszat.

Szerintem erre a "nő" témára kár ennyire rágörcsölni. Szüzesség egy állapot és nem egy nemi betegség. Élni kell az életet, ismerkedni, nem elmenekülni a lehetőségek elől, és akkor majd alakul valami.

2014. jan. 26. 17:21
 28/33 anonim ***** válasza:
"fél karomat is odaadnám egy szerető párért." itt a probléma.
2014. jan. 26. 19:04
 29/33 anonim ***** válasza:

#25 "Le kell szarni mindenkit magasrol es egyedul is jol kell erezd magadat, ennyi az egesz."

Egyedül elmész kirándulni, színházba, mekibe, moziba, buliba, valami rendezvényre, stb? Ha igen, abban mi a jó neked? én megbolondulnék egyedül és cikinek is érezném. Majd másnap magadban röhögsz, hogy hu de jól éreztem magam magammal, meg ezt meg ezt láttam... fontosak a közös élmények, ezek maradnak meg emléknek, nem az egyedül eltöltött idő...

mindenkinek szüksége van párra, hogy boldog legyen, még ha ezt kifelé nem is mutatja, de belül mindenki érzi

2014. jan. 26. 20:26
 30/33 A kérdező kommentje:
De ha egyetlen nő sem hajlandó velem lenni? Megbolondulok már, nem tudok rájuk hatni. Képtelen vagyok. Kénytelen vagyok én is egyedül menni kirándulni, egyedül menni moziba. De ha valaki ennyi idősen egyedül megy, a legtöbb ember furán néz rá, főleg ha többször lát pl egyedül menni ugyanoda. Nincsenek barátaim sem. Így nehéz. A nők pedig az alapján szűrik le, hogy mennyire vagy potenciális párjelölt, hogy vannak e kapcsolataid, barátaid.
2014. jan. 26. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!