Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondjam ezt neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam ezt neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, 4 éve ismerjük egymást. Egyszer megpróbáltuk együtt de nem működött. Most megint elkezdtünk beszélni, és ő többet érez. Célzott is rá és rengeteget bókol. Vasárnap fogunk találkozni. Nekem tetszik, de legutóbb se lett belőle szerelem és attól félek , hogy most se lesz. Mert úgy érzem nem lesz. Viszont nem szeretném elveszíteni a barátságát, mert amúgy nagyon bírom. A kérdés az lenne, hogy elmondjam neki, hogy én szerelem nélkül nem szeretnék megint belemenni de maradjunk barátok, vagy inkább ne mondjak semmit és próbáljuk meg hátha. Félek, hogy nem lenne bátorságom a szemébe mondani, pedig amikor újra elkezdtünk beszélni leszögeztük, hogy meglátjuk majd mi lesz, akár csak egy barátság is, és nem ugrunk egyből megint bele egy kapcsolatba. Bocsánat ha zavaros, de a fejemben is hasonló káosz uralkodik.

2014. jan. 25. 00:44
 1/6 A kérdező kommentje:
19 l
2014. jan. 25. 00:44
 2/6 Sulek Péter ***** válasza:
figyu én értem mi a bajod én is voltam így ,ne csináld maradjatok barátok és ne is éreztesd hogy többet szeretnél mert nem fog kialakulni és csak szenvedni fog. ne csináld max mint barát talizz vele
2014. jan. 25. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
ha valaki többet érez, azzal ne legyél barát.
2014. jan. 25. 01:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne, ne menj bele ilyen kapcsolatba! Se járás, se barátság, mert előbb utóbb úgyis lenne mindkettő. Tapasztaltam. Nem jó ezzel tönkretenni éveket az életedből.
2014. jan. 25. 02:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavaros, már csak azért sem mert aki még nem került ilyen helyzetbe az fog...

Az én konkrét véleményem az h: amikor az egyik fél többet érez és ez egyértelmű akkor vagy kapcsolat vagy semmi, ha azt mondod neki h "legyünk inkább barátok" hát ezt én kur**ra nem akarnám olyan csaj szájából hallani aki iránt többet érzek. De mint ahogy mondottam volt ez emberfüggő szóval tuti van olyan ember aki el tudja rendezni magában és mehet a barátság de én pl ezt nem tudnám megcsinálni mert olyan ember vagyok. (ritkán és nem egykönnyen leszek szerelmes vkibe meg ilyenek...)

Sztem jobb ha őszinte leszel vele, ez h nem akarod elveszteni hát megértem de itt már rég nem ez a legfontosabb, azt meg gondolom nem akarod h szenvedjen h hátha van remény de te tutira tudod h nincs...

2014. jan. 25. 03:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, rengeteget segítettetek!
2014. jan. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!