Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem csókolóztam, elmondjam neki? Fiúk, ti szeretnétek tudni? Lányok, elmondanátok?
Figyelt kérdés
Most lesz az első randim a sráccal és nem tudom elmondjam-e neki, hogy még sosem csókolóztam.
Amúgy nagyon félek ettől... Mi lesz ha elrontom??
21/L
2014. jan. 9. 17:22
1/7 anonim válasza:
ezen nem fog múlni talán még örül isneki
2/7 anonim válasza:
ezt nem lehet elrontani, max akkor ha annyira analfabéta vagy hogy hadonászol össze visszia a nyelveddel vagy át sem dugod és épp akkor zárod össze az ajkaidat amikor ő nyelvezne. :D
Nem kell mondani. Lazzulj el és menni fog.
3/7 anonim válasza:
Semmiség :D nem feltűnő, ráérzel 1mp alatt;) 16f
4/7 PearlDiver válasza:
MINDENKÉPPEN mondd! Ha tudja, biztos szívesen vezet be gyengéden a fortélyokba :)
5/7 anonim válasza:
Hm... Már nem hinném, hogy elmondanám. Amikor én smároltam először, elmondtam, nem is lett ebből gond, de aztán belegondoltam, minek kellett az orrára kötni. Ráadásul enyhén szólva nem volt az "igazi". Esetleg, ha úgy érzed, jó pasit fogtál, később majd elmondhatod neki, de én nem kockáztatnék az elején. Ps.: nem hinném, hogy el lehet rontani, egyszerűen utánozd, amit a pasi csinál. Eleinte fura lesz, ha nyelvesen csókol meg, de ne furcsálld. :-) Ezek ilyen személyes tapasztalatok.
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek!! :)
2014. jan. 9. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!