Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz hogy nem csókolóztam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy nem csókolóztam a sráccal még az 5. randin sem?

Figyelt kérdés

Ő már az első randi után akarta volna, de mondtam hogy még ne. De aztán minden egyes randi előtt felhozta hogy "jó lenne már" meg hogy ő már nagyon szeretné stb. de én nem akartam még, főleg hogy pasim sem volt még. Erre dobott engem.

Gáz voltam nagyon? 20 éves elmúltam már...

2013. nov. 24. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem! Nem voltál gáz!

Ő volt a gáz valószínűleg ha hagyod magad akkor máskor többet akar és ha akkor mondasz nemet akkor dob.

Szerintem ezt nem erőltetni kell meg beszélni róla, ha jön akkor jön majd magától vannak szerintem jelek amikor a lány is készen áll rá.

Ez lehet az első randi, de lehet a 10. is csak éreztesse a fiúval hogy fontos számára megéri várni rá!

22/F

Szeretem a kihívásokat, persze csak akkor ha nem egyoldalú plátói szerelem a dolog.

2013. nov. 24. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
nem vagy gaz, ha ezert dobott, jobb is, nem erdemelt meg 20l
2013. nov. 24. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem voltál gáz, viszont azt is megértem, hogy dobott.

Ha az 5. randiig nincs annyi szikra, h csókolózzatok, akkor felesleges az egész.

2013. nov. 24. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg kicsit sokáig húztad. Te nem kívántad őt? Ezek után azt gondolhatta, hogy csak szórakozol vele. Tisztában volt vele, hogy nem volt még senkid? Mert ha igen és mégse volt türelmes veled, akkor ne bánd, hogy dobott. Ha nem tudta, akkor viszont ne lepődj meg rajta, hogy csalódott a fiú.
2013. nov. 24. 20:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát én többet kerestem mint ő engem. Többször hívtam és írtam neki. Oké, randikon oda tette magát, fizette a kaját, jó programokat talált ki, de a randik után mindig eltűnt napokig. Se egy hogy vagy se semmi. És akkor 3-4 nap elteltével hívtam én fel hogy na mizu, és akkor "jaj sok a dolgom" és heti 1 vagy 2 heti 1 alkalommal találkoztunk.

És tudta hogy nem volt még senkim. De amúgy ő csajozós típus, mármint 2 exét is megcsalta, meg az utóbbi időben nem is volt barátnője csak megd*gott mindenkit akit lehetett.

2013. nov. 24. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor te is hasonló sorsra jutottál volna. Jobban jártál így. Nincs min bánkódni. Lehet rajtad kívül más lánnyal is randizott, persze, hogy nem volt ideje. :)
2013. nov. 24. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!