Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ringyó vagyok azért, mert egy ismeretlen sráccal csókolóztam egy szórakozóhelyen?
Figyelt kérdés
Leringyóztak ezen az oldalon azért, mert egy ismeretlen sráccal csókolóztam egy szórakozóhelyen. Szerintem egyáltalán nem ringyóság. Vagy a Ti véleményetek szerint is az?2008. szept. 28. 13:05
1/11 anonim válasza:
Nincs a csókolózásban semmi kivetni való,csak a srácot értesíteni kell,hogy ennyi,nincs tovább.
2/11 anonim válasza:
Nos, aki nem tudja megoldani a saját problémáit, és teljesen idegenek segítségére szorul, az számoljon a következményekkel. :)
3/11 anonim válasza:
Sztem ez nem ringyóság. (kivéve, hha mindig ezt csinálod, és mindig mással)
Én is szoktam néha-néha, de csak akkor, hha nincs barátom, és kell egy kis flört :))
7/11 anonim válasza:
Én nem nevezném ringyóságnak azt,ha 1-2X megcsinálod úgy, hogy természetesen nincs barátod. De ne csinálj belőle rendszert.Az,aki minden hétvégén mással smárol, hááát....Szóval néha belefér, de azért jobb,ha a csókhoz némi érzelem is párosul,vagy legalább néhány napos ismerettség.
8/11 anonim válasza:
Remélem, az, aki érezte nagát a morális ítélőbíró pozíciójában, ő maga feddhetetlen erkölcsű, és a pasit is lehímringyózta!!! Ha jól érezted magad, és nem bántottál meg senkit, (nem pl. valaki barátjával csókolóztál, vgay a srác nem akart volna járni is veled), akkor szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. Ne törődj mások véleményével, csak a barátaidéval.
9/11 anonim válasza:
Jaj, szivem.. ez nem ringyóság. Ha dugtál volna egy tök idegen sráccal.. na az inkább az lett volna, mint egy smárolás :) Ha nem volt Neked sem barátod és neki sem, akkor nyugodtan. És írtad, h 1 sráccal smároltál. Belefér. Csak az lenne már gáz, ha egy este 1-nél több sráccal :D De nyugi, ne törödj az olyan emberekkel akik azt mondják, h ezért ribanc vagy. Fiatal vagy, nem vagy kapcsolatban, buliztál és olyan sráccal smároltál, aki tetszett neked és Te is neki, különben nem lett volna ez.. És ki tudja.. lehet, h megint összefuttok és talán egy kapcsolat is kialakulhat ebből. Na nyugiii nem vagy ribanc :)
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, simán belefér egy kis flört. De csak ha nincs barátod. Velem is megtörtént már néhányszor régebben. De már évek óta tartós kapcsolatom van. Néha úgy megkivánnám, hogy valami idegen pasival táncoljuk és csókolozzunk, és csak ennyi legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!