Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókoloztam egy sráccal akinek gyereke és barátnője van. Olyan még nem volt h valakiért elhagyná a családját, de hozzátette ami nem volt az még lehet. Belém szerethet, mennyi az esélye?
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 20:52
1/28 anonim válasza:
Azért elég szemét dolog olyan egy boldog pár kapcsolatba belekavarni főleg ha gyereke is van.Szerintem ha nem komoly akkor ne várj rá...
2/28 anonim válasza:
te vagy atalékjátékos,nem veszed észre?? ne is várd,hogy ott hagyja a családját.Bár igazából,undorítóak vagytok mindketten,szóval megérdemelnétek egymást.
4/28 anonim válasza:
Az ilyet pasit jobban jársz ha elfelejted! Ne akarj már tönkretenni egy családot! Úristen...
5/28 anonim válasza:
Van rá esély, mint ahogy arra is van, hogy ha érted képes lenne elhagyni a gyerekét és barátnőjét, akkor téged is simán elhagy ha talál egy harmadikat. Ne bonyolódj családi kapcsolatokba, soha nincs jó vége!!
6/28 anonim válasza:
én nem próbálkoznék vele. a srác meg egy gerinctelen féreg, ha a nő és a gyerek mellé egy szeretőt is beszerez...
7/28 anonim válasza:
én nem néznék tükörbe se a helyedben, se a srác helyében, ha találkozgatna veled, vagy elhagyná a családját
szerencsétlen barátnője, kezdek kiábrándulnia a férfiakból...
8/28 anonim válasza:
de hülye vagyok, találkoztamot olvatam csókolóztam helyett...
hát ez gusztustalan.
9/28 anonim válasza:
Bár többek szerint én egy bunkó szexéhes állat vagyok, most mégis azt mondom, hogy a te érdekedben sem ajánlott ennek a kapcsolatnak a tovább mélyítése.
25/f
10/28 anonim válasza:
most én akkor az ellenkezőjét mondom...kit érdkel hogy család???? kit érdekel ki jött először??nem szereti gondolom a feleségét...lehet őt szeretné. ( kérdzeőt ) és vele lenne boldog élete végéégig
azért mert családja nem biztos h olyan eszeveszett boldog..és vele lenne élete végéig függeltenül a kérdező jelenlététől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!