Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókoloztam egy sráccal akinek gyereke és barátnője van. Olyan még nem volt h valakiért elhagyná a családját, de hozzátette ami nem volt az még lehet. Belém szerethet, mennyi az esélye?
Neked és az összes többi kavarós ribinek üzenem, hogy ne piszkítson bele egy család életébe.
utóirat: remélem van annyi esze, hogy a gyerekes családját nem hagyja ott egy fellángolásért,
és ha miattad elhagyja őket, nem lehetsz biztos abban, hogy téged se hagyna el másért.
szerintem meg semmire nincs szabály..arra se h átver vkit akkor mást is átfog...
ez meg átverés hanem talán vonzalom ami ellen nem tehet.
Tényleg nagyon rossz ez a helyzet!
Gondolom, hogy a srác sem véletlenül ment félre, biztosan megvannak otthon a problémák, amit mi, kívülállók nem tudunk! Senkitől sem várható el, hogy egy olyan kapcsolatban éljen élete végéig, amelyben nem boldog! Itt csak azzal van a baj, ahogy ezt a srác kezeli, és csinálja! Nah, az az undorító! Nem az, hogy esetleg már nem szereti a jelenlegi párját! Próbáljatok már meg Ti az érzelmeiteknek parancsolni! Nem menne!!!
DE!
Viselkedhetne korrektebben a párjával szemben. Ha már ennyire rossz a kapcsolat, akkor szakítson!
Ez nagyon nem fair egyikőtökkel szemben sem!
Én azt mondom, hogy megvan az esélye, hogy belédszeret, aztán Ti lesztek a legboldogabb pár a világon, de Én annak tudatában, hogy mit csinált az előző párjával, úgy, hogy már gyerek is volt, soha sem tudnék benne megbízni. Mindig gyanakodnék, a bizalmatlanság pedig megöli a szerelmet!
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy Neked megéri e!
Én nem akarlak gyötörni, van épp elég bajod anélkül is.
Remélem sikerül megoldani ezt a helyzetet, és okosan fogsz dönteni!
A többieknek pedig:
Megértem az indulatot, de senki sem tehet arról, ha olyan emberbe szeret bele, akibe nem kellene! Ezért nem kell gyötörni, megalázni. Egy normális értékrendű ember enélkül is tudja, hogy amit csinál, helytelen! Mint ahogy ez a lány is tudja!
Alázás helyett inkább segítsünk, hogy jól tudjon dönteni, hiszen ezért vagyunk itt, nem?
Jó gondolkodást mindenkinek!!
Haven 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!