Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókoloztam egy sráccal akinek gyereke és barátnője van. Olyan még nem volt h valakiért elhagyná a családját, de hozzátette ami nem volt az még lehet. Belém szerethet, mennyi az esélye?
Szerintem felejtős a dolog. Az ha a barátnőjét nem szereti egy dolog, de nem is gondol a gyerekére?? Jobban jársz egy olyan pasival, akinek nincs ekkora kötődése egy múltbéli barátnőhöz. Végül is ha belegondolsz egy gyakorlatilag számodra idegen gyereket is hozhat a kapcsolatotokba, akivel elkerülhetetlen, hogy találkozz. De ne szaladjunk előre.
Szerinted ha a mostani barátnőjével, akinek gyereke van tőle!!! megcsinálja, hogy más nővel/nőkkel csókolózik, van egyáltalán biztosíték arra, hogy hozzád is hűséges lesz?
Beleszeretni könnyű valakibe, de azt megtartani, odafigyelni rá és kitartani mellette az egy másik kérdés. Ha ezt vesszük elég nagy az esélye annak, hogy beléd szeret, de azt nem garantálja, hogy veled marad, lehet a családja fontosabb lesz neki. Főleg a gyerek. Persze ez csak feltételezés, ebben a helyzetben senki nem lehet győztes.
Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor mérlegelj mi jobb neked. Végül is te vagy, aki a legrosszabbul jöhet ki ebből a szituból.
Szia!
Miért szidjátok szegény csajt szereti a pasist s a pasi? nem lehet hogy ő a hibás? nem értem ha valaki meg csalja a barátnoő ját akor mért mindig azt bántják aki nem mondom hogy nem tehet rola de nem ő a főőő..Mert a pasi nem et is mondhat me ilyenek...ja am meg sztem ne várj sokat ahapitol vagy beszéld meg vele..mi legyen ha azt mondja h jaj most még ne meg ilyenke ako lépj továb..L/14
Hú mekkora hibátlan szűzmáriák ülnek itt a gépek előtt. Gondolom itt mindenki hibátlan feddhetetlen, ha nem akkor...
A kérdésedre válaszolva, van esély, hogy beléd szeret, arra is hogy elhagyja a családját. Ha felnőttek vagytok akkor fel tudjátok mérni ennek a súlyát. Ahogy a családját elhagyja, úgy elhagyhat majd téged is. Ezzel számolj. De az is lehet, hogy a csaj nem az igazi neki, hanem te leszel az, benned megtalál mindent és veled marad. Látatlanban, ismeretlenben ennyit tudok mondani. Nyilávn otthon nincs valami rendbe több mint valószínű szex terén, ezért keres máshol megoldást. Én nem ítéllek el téged. Az élet minden területén versenyhelyzet van, a párkapcsolatoknál pedig ez különösen igaz.
Nyilván mindeki követ el hibákat, DE
te komolyan egy olyan fiúval akarsz lenni, aki annyira gerinctelen, hogy a barátnőjét megcsalja (+ a gyerekét is) de azt mondja nem akarja őket elhagyni?
Nem tudom mióta ismeritek egymást, de ha pár hét ismeretség után már képes megváltoztatni a véleményét, sőt csókolózni veled (de nem akarja elhagyni a családját, majd ha te biztosan várod), akkor elég rongy ember lehet.
Ha tudtad, hogy családos, és engedted, akkor valóban kell hogy legyen okod a bűntudatra.
belebonyolodni tenyleg nem erdemes...
Voltam egyutt egy pasival, akinek ket gyereke volt, de az anyaval szakitott mar regota, leszamitva hogy a sracokat azert egyutt nevelik. Epp utazott, en is (igy talalkoztunk), ket honapig kavartunk, majd amikor hazamentunk, szep nyugisan vege lett, megallapodva abban, hogy lehet ennek meg egyszer folytatasa, ha a gyerekei nagyok lesznek es mi is keszek lennenk ra.
Nem ereztem/erzem magam bunosnek, a srac teljesen korrekt volt velem, a gyerekeivel es a gyerekei anyjaval is.
Ha megis bele akarsz bonyolodni, akkor csak akkor tedd, ha a te pasid is ilyen szinten korrekt marad (nem bolondit senkit, nem hazudozik es nem hagyja el a szamara legfontosabbat-a gyerekeit).
Azt írtad "olyan még nem volt,hogy valakiért elhagyná a családját",akkor feltételezhető,hogy ezt a "dolgot" ő azért elég gyakran műveli,nem!
Mármint,hogy hülyíti a lányokat!
Nehogy azt hidd,hogy pálcát török,én is jártam hasonló cipőben -azzal a különbséggel,hogy mi nem álltunk meg egy csóknál -,hallottam ugyanezeket a szavakat,hogy "lehet ez közöttünk másképp is".
A kérdés az,hogy hiszel e neki,hogy belemenj,utána meg bízol e majd benne annyira,hogy vele is maradj!
A mai világban én már nem lepődök meg semmin,igyekszek nem ítélkezni.
De lehet ő pont az a típus,aki akárki mellett lesz is,soha nem lesz igazán elégedett és keresni fogja a kalandokat is.
Ettől még nem biztos,hogy rossz ember,persze csak ha ŐSZINTÉN és NYÍLTAN játszik,bár ezt erőteljesen kétlem!
24 L
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!