Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a lány, akibe szerelmesek vagytok, rákérdezne, hogy azok vagytok-e belé, elmondanátok neki? @
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 00:30
1/40 anonim válasza:
Biztos, hogy nem tudom, de lehet, hogy talán.
2/40 anonim válasza:
Nem hiszem, vagyis lehet elmondanám, de biztos, hogy nem egyből a kérdés után.
4/40 anonim válasza:
el
ha olyan a kapcsolat. ha ingadozik nem
de ezt csak szex után szokták kérdezni a nők
5/40 anonim válasza:
Miért nem lehet valakinek egyenesen a szemébe mondani, hogy szerelmes vagy belé? Mit kell mindig mindent sumákolva kezdeni?
6/40 anonim válasza:
#5 csak a saját nevemben tudok nyilatkozni: mert egy gyáva fasz vagyok
7/40 anonim válasza:
ne h elmond neki mert ha ezt megtudja akkor onnantól kezdve ő az úr :D
8/40 anonim válasza:
Naná, hogy elmondanám neki. Egy ilyen kérdésre két válasz létezik: Igen vagy Nem. Ha Igen, akkor őszinte voltam, ha nem, akkor hazudtam neki rögtön a kapcsolat elején. Kitérni a kérdés elöl nem szerencsés, tehát maradna az Igen.
9/40 anonim válasza:
ha van valakije akkor nem biztos, ha nincs neki senkije akkor igen.
10/40 anonim válasza:
??? Ő az úr?? Miért, nem örül neki? Miért ne okozzak örömet? Én már nagyon sokszor mondtam, és nem bántam meg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!