Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ha a lány, akibe szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha a lány, akibe szerelmesek vagytok, rákérdezne, hogy azok vagytok-e belé, elmondanátok neki? @

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 00:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%
töketlen papa, nem vagyok szerelmes, az csak szex után jön. gyermeteg lehetsz, ha te másként érzel és odaállsz a nők elé szerelmet vallani :D
2013. dec. 3. 01:03
 22/40 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb fiú nem... Egy ilyen direkt kérdéssel totál el lehet riasztani bárkit...

Velem már volt egyszer, h megkérdeztem vkit... Azt mondta nem, de később elejtett egy apró megjegyzést, amiből akár az ellenkezőjére is következtethettem volna...

Egy jó tanács: ha valaki ezt kérdezi tőled, és tényleg szerelmes vagy belé, akkor vagy valld be, vagy mondd, h lehetséges, stb... Már ha akarsz vmit az illetőtől, mert nyilván nem véletlenül kérdezi: hanem mert érdekelt az ügyben, és ha már arra szánta el magát, hogy face-to-face megkérdezi, akkor valószínű, h azért, mert ő szeret, és igen igen érdekelné, h viszonzott ez az érelem...

2013. dec. 3. 01:15
 23/40 anonim ***** válasza:
ha nálad a szerelem a szuex után jön az baj
2013. dec. 3. 01:18
 24/40 anonim ***** válasza:

ez minden felnőttnél így van.

megismerkedtek, dugtok, beleszeretsz

2013. dec. 3. 01:19
 25/40 anonim ***** válasza:
ahha,köszi hogy felvilágosítottál...
2013. dec. 3. 01:22
 26/40 anonim ***** válasza:
nincs mit!
2013. dec. 3. 01:46
 27/40 anonim ***** válasza:
szarkazmus,ecsém!!
2013. dec. 3. 02:09
 28/40 anonim ***** válasza:
értettem, csak hüyét csináltam belőled :)
2013. dec. 3. 02:10
 29/40 LeviGotFingered válasza:
Szerintem le kell köpni jól azt felnyalni gátig!
2013. dec. 3. 02:42
 30/40 anonim ***** válasza:
Sírok ezektől a válaszoktól :D
2013. dec. 3. 07:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!