Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Argo98 kérdése:
Vajon elmondjam-e neki, hogy szeretem?
2013. okt. 9. 16:56
2013. okt. 9. 17:11
Figyelj. Mondd el neki, megérdemli,hogy tudja. Én is wlmondtam annak a fiúnak, akit szeretek. Ő még nem tudta mi az a szerelem, így nem jöttünk össze, megmaradtunk ugyanolyan [őrült] barátoknak :)
2013. okt. 9. 17:12
2013. okt. 9. 17:13
5/13 A kérdező kommentje:
Princess_of_the_Moon szerinted mért ne mondjam , a te válaszodra is kíváncsi lennék . De köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat.
6/13 anonim válasza:
Mindenképpen. Kitudja, ha bevallod neki és hagysz neki egy kis gondolkozási időt lehet igent fog mondani. Szurkolok neked! :))
2013. okt. 9. 20:07
7/13 A kérdező kommentje:
8/13 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ olyan egy szerencsétlen hülye vagyok !!!!! Ez nem lehet igaz . Semmit sem tudok jól csinálni ?!?!?!? Megakartam mondani neki , de egész nap azon törtem magam hogy " hogyan kezdjek neki ... mit is mondjak elsőnek .. és hogy hozzam szóba " De ő ezt észre vette , és kifaggatott hogy mi a baj , erre én nem így akartam elmondani neki azt... , hogy kedvelem , De nem is hazudhattam neki így annyit mondtam , hogy " Veled kapcsolatos " . Ő meg most azt hiszi azért voltam egész nap olyan amilyen mert ő csinált valamit .. Ezen rágja most magát . Bakker olyan érzésem van mint akit jól kupán vágtak ... Nem lehettem ennyire barom ?!?!?! Most már muszáj lesz nem szépítgetnem hanem holnap elmondani neki mi a helyzet , mert ha így folytatom , vége a barátságunknak anélkül hogy bármit is elmagyarázhattam volna neki . Dee most mondjátok meg miért lehettem ennyire szerencsétlen ?????
9/13 anonim válasza:
Nem vagy szerencsétlen, ezt szűrtem le abból amit írtál. Nyilván nem így akartad bevallani, de most már muszáj lesz. Annyit tudok mondani, hogy legyél határozott, szedd össze minden bátorságod! Ha kell gyakorolj a tükör előtt. Igaz, könnyű nekem itt mondani, de ha ezzel is tudtam segíteni, akkor örülök. :))
2013. okt. 10. 20:56
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ,a tanácsokat . ... Meg mondtam neki ... Erre ő egyből rá vágta , hogy sokáig tartott .Meg hogy aranyos volt amiket írtam itt róla . Tiszta hülyének éreztem magam . Ugyanis ő már elég régen regisztrálva van már itt és eléggé jól elvan ebben a témakörben . És a tegnapi üzenetemből leszúrta , hogy miről is van szó . Meg hogy ő meg én az akiről itt szó van . Így nem érte meglepetés amikor megmondtam neki . Bár azt hitted ma sem lesz elég bátorságom elmondani ... Nincs igazam "N" ? :)
Úgy , hogy most együtt vagyunk ... Milyen fura is ezt leírni ... Bár nem így terveztem az egészet , de az a lényeg , hogy végül is bevallottam amit akartam . Így nincs belőle problems. Mindent köszönök mindenkinek ... Ó és "N" el ne felejtsd a programot amiről beszéltünk ma . Még egyszer köcce a tanácsokat mindenkinek .
üdv: Argo98
Kapcsolódó kérdések: