Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a srácnak hogy bejön nekem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok.. Ő 13. Igaziból már tudja hogy tetszik nekem, de nem tőlem. Így nem lépett semmit. Lehet hogy ez azt jelenti hogy nem kölcsönös az érzés de valaki azt mondja én kéne vele beszéljek, hogy mindenképpen adjon valami választ.. Elég jóban vagyunk és napiszinten beszélünk.. de ha el is mondanám nem tudom, hogy hogyan.2013. okt. 5. 11:01
2/6 anonim válasza:
mondd el, mit veszítesz? Ha nem szeret megmondja és tudni fogok. Ha szeret akkor meg veled lesz és kész. És hogy hogyan mond el... hm... titkoshódolós sztorit ismered?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem Emese..:D
2013. okt. 5. 21:56
5/6 anonim válasza:
Mit érsz vele, ha elmondod? A pasik lassabban érnek, ő 13 éves, tehát nem fog lépni semmit..
6/6 A kérdező kommentje:
Később érnek.. bár 13 éves sokszor érzem úgy mintha ő lenne az idősebb. Nem olyan mint a többi korabeli. Sokkal érettebb!
2013. okt. 18. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!