Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondjam neki, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy nagyon megszerettem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel jóban vagyok már egy éve, de csak most oldódtunk fel úgy igazán egymás mellett. Én nagyon megszerettem. És barátnak nevezzük egymást, de én többnek tartom őt. Nem mondom,h szerelmes vagyok,magam sem értem,mi ez az érzés, de már kb 2 hónapja kezdődött és kikészít... miután találkoztunk,napokig nem tudok kiverni a fejemből, mikor együtt vagyunk, olyankor boldog vagyok. Elmondjam neki, hogy nagyon megszerettem? Valószínűleg vissza fog kérdezni,h hogy értem. Amire én azt válaszolnám, h magam sem tudom. Szerintetek ez mennyire változtatná meg a kapcsolatunkat? Nem akarom elveszíteni, de nem bírom már tétlenül. Annyit tudok, h ő is vonzódik hozzám, de ha kapcsolatra is kellenék neki, akkor sztem már lépett volna, mert ő olyan.

19/L

2013. dec. 30. 00:55
 1/3 anonim ***** válasza:

"de ha kapcsolatra is kellenék neki, akkor sztem már lépett volna, mert ő olyan. " -ezt szerintem ne jelentsd igy ki, nem biztos hogy lépett volna ,lehet hogy ő is bizonytalan veled szemben...

De szerintem mond el neki (finoman) hogy nagyon megszeretted :D

És ha még ez nem is szerelem de alakulóban van az biztos.

2013. dec. 30. 00:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ezzel úgy vagyok, hogy meghagyom a férfinak a kezdeményezés jogát. Pont abba a korba kezdesz lépni, hogy akár lehetne köztetek barátság extrákkal, már ha érted mire gondolok. Így a tiéd lesz, de mégse. És aztán lehet, hogy ebből majd még komolyabb kapcsolat is alakulni fog. :)

Sok sikert!

26/L

2013. dec. 30. 00:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha tovább mentek mint barátság, és ezt akarod akkor vesd fel neki! De azzal számolj, hogy ha csak elutasít, még éppen barátok maradhattok, de nem lesz ugyanolyan. Viszont ha összejöttök, és utána lesz egy szakítás, oda a barátság is, de ha megmarad ugyanolyan nem lesz.
2013. dec. 30. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!