Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mennyire szeretitek szex közben az állandósuló kissé alárendelt szerepet, hogy mindig csak az lenne, hogy a párotok lenne felül vagy hátul és csak ő dolgozna meg benneteket keményen, ti sosem irányíthatnátok?
Semennyire.
Ha az én választásom is (azaz lusta passzban vagyok), akkor oké.
Ha nem dönthetek, rám kényszeríti, azt nemi erőszaknak hívják.
Aki ilyen h*lye, hogy ilyenek miatt maradjon egy ilyen domináns, nagy macsó, alfa hímmel az meg is érdemli, hogy így bánjanak vele...
Amúgy meg a pasi, ha nem is erőszakot követ el, de elég durván manipulálja és kihasználja, tárgynak tekinti a "nőt"
"Pedig nem buta csajok voltak, jó tanulók, szépek is voltak, akadt volna más pasi is, akinek tetszenek."
Akkor mégiscsak buták voltak. A lexikális tudás még nem az (ilyen jellegű) értelem jele. Általában alacsony önbecsüléssel társul ez a dolog, esetleg otthon ezt "tanulták". Fel sem ismerik, hogy ez nem normális dolog... Aki meg csak a pénzért csinálja vagy a pasi külseje miatt, azok meg egyszerűen felszínes lotyók... nem kell ezt túlkombinálni!
Én nem bánnám, ha ilyen lenne.
De a párom imádja, ha én irányítok. Mondjuk az utóbbi időben egyre jobban élvezem én is, de azért az az igazi, amikor hazajön és szó szerint gerincre vág :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!