Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mennyire szeretitek szex közben az állandósuló kissé alárendelt szerepet, hogy mindig csak az lenne, hogy a párotok lenne felül vagy hátul és csak ő dolgozna meg benneteket keményen, ti sosem irányíthatnátok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez számomra degradáló és megalázó. A szexualitásban egyenrangú fél szeretnék lenni, nem egy tárgy.
2014. jan. 19. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első megaszonta.
2014. jan. 19. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha neki ez tökéletes, nem zavarna az "alárendeltség", de ne mindig keményen dolgozzon meg. Ennek az állandósultsága, annyira primitív, érzéketlen, állatias férfire utal, nehogy már ne férjen bele néha egy kis romantika... Ezt nem viselném el.
2014. jan. 19. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Semennyire.

Ha az én választásom is (azaz lusta passzban vagyok), akkor oké.

Ha nem dönthetek, rám kényszeríti, azt nemi erőszaknak hívják.

2014. jan. 19. 18:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem erőszakról van szó, értelmezésből elégtelen. Hanem arról, hogy a pasi annyira domináns és annyira tud manipulálni, hogy rábeszéli folyton a nőt, hogy ez így jó, az meg mindig beletörődik, mert ennyire jól kereső, kigyúrt, nagyképű alakot nem fog találni. Ez meg sok nőnek vonzó.
2014. jan. 19. 18:53
 6/10 tevetke ***** válasza:

Aki ilyen h*lye, hogy ilyenek miatt maradjon egy ilyen domináns, nagy macsó, alfa hímmel az meg is érdemli, hogy így bánjanak vele...

Amúgy meg a pasi, ha nem is erőszakot követ el, de elég durván manipulálja és kihasználja, tárgynak tekinti a "nőt"

2014. jan. 19. 19:01
 7/10 A kérdező kommentje:
...Hát egyetemen, ahol ilyen jóképű, iszákos suttyók naponta vágták gerincre a nőjüket megalkuvást nem tűrően egyetlen pózban erőltetve ezt, megcsalták a csajukat mindig, de még a csajok könyörögték utána vissza magukat a pasihoz. Pedig nem buta csajok voltak, jó tanulók, szépek is voltak, akadt volna más pasi is, akinek tetszenek.
2014. jan. 19. 19:07
 8/10 tevetke ***** válasza:

"Pedig nem buta csajok voltak, jó tanulók, szépek is voltak, akadt volna más pasi is, akinek tetszenek."

Akkor mégiscsak buták voltak. A lexikális tudás még nem az (ilyen jellegű) értelem jele. Általában alacsony önbecsüléssel társul ez a dolog, esetleg otthon ezt "tanulták". Fel sem ismerik, hogy ez nem normális dolog... Aki meg csak a pénzért csinálja vagy a pasi külseje miatt, azok meg egyszerűen felszínes lotyók... nem kell ezt túlkombinálni!

2014. jan. 19. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Én például azt szeretem, ha a férfi irányít végig és úgymond "alárendelt" szerepben vagyok. Talán emiatt is nem szeretem a lovagló pózt, meg az ahhoz hasonlókat.
2014. jan. 19. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Én nem bánnám, ha ilyen lenne.

De a párom imádja, ha én irányítok. Mondjuk az utóbbi időben egyre jobban élvezem én is, de azért az az igazi, amikor hazajön és szó szerint gerincre vág :)

2014. jan. 20. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!