Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai férfiak nem olyan udvariasak, és fess, elegáns férfiak mint régen?

Figyelt kérdés
Sokan csak trágálul beszélnek, a barátnőjükkel meg úgy beszélnek, hogy: Gyere mááá b*zd meg f*szom máá! Mai férfiakban nincsen semmilyen elegancia, nem is férfias némelyik, sőt lányosak (pl. :emósok). Udvarolni meg néhányann nem is tudnak, meg ha udvarolnak is, akkor már rögtön már a d*gáson jár az eszük, és egy éjjszakára már elég is volt a leányzó. Kis taknyok! Létezik még olyan férfi Magyarországon elsősorban, aki gondoskodó, féltő, odaadó, romantikus, és tényleg FÉRFIAS? Kiábrándító...:(
2009. dec. 2. 17:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, mert az én páromra nagyon is jellemzőek azok a tulajdonságok, amiket az utolsó mondatodban leírtál! Nem adnám semmi pénzért :)

26/L

2009. dec. 2. 19:19
 22/29 A kérdező kommentje:

mindkét nemben vannak kivételek HÁLA ISTEN :)

és igen, tényleg ez a trend SAJNOS, a pics*ság... de legalább megnyugtat az, hogy még vannak normális pasik :D

meghát persze normális nők is :)

2009. dec. 2. 20:00
 23/29 anonim ***** válasza:

Engem sem kéne leáltalánosítani :D

Kemény,helyes,humoros:Dkülsőm alatt elég romantikus alkat vagyok kif.szeretek udvarolni:Dmacsosan:Dszépen lassan csak a mai lányok többsége ezt nemtudja értékelni...

2009. dec. 2. 22:24
 24/29 anonim ***** válasza:
utcsó voltam 17/F=)
2009. dec. 2. 22:24
 25/29 anonim ***** válasza:
54%
azért mert kerülik a hozzád hasonló frigid pi/csákat
2009. dec. 3. 08:23
 26/29 anonim ***** válasza:

ez egy hazugság

szimplán nemakarunk tőled semmit mert kriptaszökevény vagy

szivesen

2009. dec. 3. 08:40
 27/29 anonim ***** válasza:

A régi pasik sem voltak férfiak....

Bunk*ó viselkedés, kocsis beszéd és agresszió általános volt, mert ők a családfők, az isten..... baj az volt mindig velük. Ja és azért házasodtak, hogy dughassanak.

Ja és divat volt a pasiknál a férfias koszos köröm és társai.....

inkább manapság kezdenek ápoltabbak lenni.

Persze régen és most is vannak kivételek.

2009. dec. 3. 14:57
 28/29 A kérdező kommentje:
nem értem, hogy itt miért támad rögtön mindenki mindenkire a "kis" beszólásaival, meg az előitéleteivel... de nem szóltam semmit... ja és a 22:24-est én értékelném :):D
2009. dec. 3. 17:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Igenis vannak ilyen férfiak csak elvétve!! Én is megismertem egyet röpke életem során, én imádtam, hogy ilyen és azt kell mondjam, hogy a mai napig imádom, csak sajnos elveszítettem! :( Azóta is csak őt keresem minden férfiban, de nem akad párja! És akármikor ugranék neki, ha egyet csettintene, hogy vele lehessek, de ez nem fog bekövetkezni...Eléggé kellemetlen helyzet ez.
2009. dec. 25. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!