Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai férfiak nem olyan udvariasak, és fess, elegáns férfiak mint régen?

Figyelt kérdés
Sokan csak trágálul beszélnek, a barátnőjükkel meg úgy beszélnek, hogy: Gyere mááá b*zd meg f*szom máá! Mai férfiakban nincsen semmilyen elegancia, nem is férfias némelyik, sőt lányosak (pl. :emósok). Udvarolni meg néhányann nem is tudnak, meg ha udvarolnak is, akkor már rögtön már a d*gáson jár az eszük, és egy éjjszakára már elég is volt a leányzó. Kis taknyok! Létezik még olyan férfi Magyarországon elsősorban, aki gondoskodó, féltő, odaadó, romantikus, és tényleg FÉRFIAS? Kiábrándító...:(
2009. dec. 2. 17:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
66%
Hát azért kikérem magamnak, én igenis elegánsan öltözködök annak rendje és módja szerint, nem a deszkás emos meg mittom milyen stílusokban. A lányokat mindig előreengedem az ajtónál legyen az akárki,nekem a dugáson se jár az eszem a nap minden percében ... nem használok csúnya kifejezéseket se csak ha nagyon elegem van. Viszont pont ezért engem eléggé semmibe néznek a lányok, de ezért nem fogok megváltozni. Ja és ezekhez az is hozzátartozik, hogy se nem iszok, se nem cigizek és semmi káros szenvedély .
2009. dec. 2. 17:34
 12/29 anonim ***** válasza:
44%
Közbe a selyemhernyógubóból fel kellene nőni és nyitott szemmel járni. Hogy minden férfi ilyen... nagyon tévedsz. Nyilván te újokosnak tartod magad aki életébe egy könyvet elolvasott és na milyen nagy dolog. De fel kell világositsalak, az élet nem csak a férfiak becsméreléséből áll. kislány
2009. dec. 2. 17:35
 13/29 anonim ***** válasza:
Jaj meg ez a süket duma a nőktől hogy gondoskodó meg szerető meg pampam.. Soha nem jöttök össze ilyennel. Le se szarjátok aki kedves. Csak a bunkóknak van mindig barátnőjük. Az emós b@zikat meg én is utálom.
2009. dec. 2. 17:35
 14/29 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem!!!

Kiharcoltátok a feminizmusotokkal a női egyenjogúságot, de mégis éreztetni kell veletek, hogy Ti nők vagytok...

Az egyenjogúságnak az is a része, hogy a férfiak egyenlő félként kezelnek titeket, tehát nem kell rátok annyira vigyázni, mint egy hímes tojásra...Amúgy ettől a gondolatmenettől függetlenül Én általában előzékenyebb vagyok a nőkkel szemben és most nem arról van szó, hogy átadom a munka nehezebb részét... :DDD

Egyszerűen a mai világban nincs szükség és nem is várják el a lányok sem, hogy gavallérok legyünk, mert a lányokat csak az érdekli, hogy mennyi pénzünk van és mennyire nézünk ki jól. Az, hogy taj paraszt vagyok azt simán elnézik, ha elég dellát tudok felmutatni...

Nagyjából ezért is...

2009. dec. 2. 17:43
 15/29 anonim ***** válasza:
Mert a nők sem olyanok mint régen.
2009. dec. 2. 17:54
 16/29 anonim ***** válasza:

Igen,bizony sok pasi egy gyökér,ilyenkor szégyenlem,hogy egyáltalán férfi társadalom tagjai,igénytelenek,idétlenek.Ezér is vok kivétel,teljesen,sose iszom szinte,no cigi,no drog,igényesség ezerrel.És imádom a barátnőmet,persze pont azért mert ő is megtesz nekem mindent,akkor úgy dukál,hogy én is megteszek mindent érte,külsőleg és belsőleg.

22F

2009. dec. 2. 18:01
 17/29 anonim ***** válasza:
ez emós az nem férfi ..
2009. dec. 2. 18:09
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod régen nem a dugáson járt a pasik esze?

Csak jol kicifrázták a dolgot.

2009. dec. 2. 18:12
 19/29 anonim ***** válasza:
Erre én annyit tudok mondani, hogy én igenis gáláns és lovagias vagyok a nőkkel szemben, és tisztelem a női nemet, mert sok olyan dologra képesek, amire mi férfiak nem. De rá kellett jönnöm, hogy vannak olyan nők, akik nem szeretik ha ennyire túlzásba visszük az udvariaskodást. Mert ugye eddig ők egyenlően éltek, mindenki egyenlően kezelte őket az életben, és ezt várják el egy férfitól is, hogy ne "nyaljon" neki, hanem viselkedjen vele közönségesen. Tehát ennyit a lovagiasságról, hogy miért nem csinálják a férfiak, mert már nem divat a női emancipáció korában. Amúgy is az a férfi, aki tudja hogy uraljon egy nőt, és ez a hozzáállásában is látszódjon, dominánsan viselkedjen, mintha egy férfitársáról lenne szó.
2009. dec. 2. 18:53
 20/29 anonim ***** válasza:
Néhány kivételtől eltekintve semmi okom nincs tisztelni a nőket.Miért tegyem,ha rengeteg van köztük aki szemét,paraszt,idióta p*csa,ilyenekkel van tele minden,ez a trend.Majd biztos kedves és fiygelmes leszek velük...
2009. dec. 2. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!