Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves vagyok, még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok, még nem csókolóztam, normális ez?

Figyelt kérdés
helyesnek szépnek mondott csaj vagyok,már minden barátnőm csókolózott csak én nem,ez már ciki...lenne pasi akivel tudnék járni..csak túl félénk vagyok...hogy kell rávezetni 1 pasit h most már elég a dumából lesmárolhat?
2008. júl. 16. 17:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha az első barátnője vagy, akkor lehet csak attól fél hogy túl ügyetlen.
2008. júl. 17. 19:13
 22/22 anonim válasza:
Persze h normális..semmiről sem maradtál le:S 15voltam én ish mikor előszőr csókoloztam:) hmm pasit h lehet rávezetni...tudja őő azt majd h mikor mit h kell csinálni..nemkell semmitsem sijetettni mindennek eljöna a magaideje:) Sok sikert;)
2008. aug. 3. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!