Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves vagyok, még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok, még nem csókolóztam, normális ez?

Figyelt kérdés
helyesnek szépnek mondott csaj vagyok,már minden barátnőm csókolózott csak én nem,ez már ciki...lenne pasi akivel tudnék járni..csak túl félénk vagyok...hogy kell rávezetni 1 pasit h most már elég a dumából lesmárolhat?
2008. júl. 16. 17:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
nyugi..a fiu fogja tudni h mikor kell lesmárolnia...ne siettesd el a dolgot,menni fog az magátol:)
2008. júl. 16. 18:35
 12/22 anonim válasza:
0%
szerintem egyáltalán nem ciki h még nem csókóloztál. Én egy kis csellel veszem rá őket :):P Pl felhozom a témát és elkezdek siránkozni h még nem tok rendessen csókolozni és persze + kérdem tőle elötte h ő tud e csókolozni és utána + próbálom rá venni h tanitson meg. nekem ez be szokott jönni ;) és ne félj h ügyetlennek néz engem se szoktak annak nézni ;):P:D És sok sikert
2008. júl. 16. 21:58
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
bocsi de nme válasz a kérdésedre,de nekem is elegem van hogy bunkókat írnak.tűnjenek el azok akik szemétkedne,ez az oldal nem erre van.pfff
2008. júl. 17. 09:24
 14/22 A kérdező kommentje:
és abban lehet valami,hogy azért nem smárol le mert csak kihasznál?
2008. júl. 17. 12:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Mivel használ ki? Nem akkor használna ki, ha csak lesmárolna ?
2008. júl. 17. 14:36
 16/22 A kérdező kommentje:
pl első barátnője vagyok...és hogy mondjam..dicsekedik velem a haverjainak..meg ilyesmi..
2008. júl. 17. 14:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Mivel dicsekszik, hogyan? Nem is smároltok.
2008. júl. 17. 15:38
 18/22 A kérdező kommentje:
pl..jujj nekem milyen barátnőm van így szeretem úgy szeretem..!
2008. júl. 17. 15:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Örülj neki, ha büszke rád. Persze, ha úgy érzed túlzásba viszi, szólhatsz neki. Ismerd meg, akkor úgy is kiderül miért van veled.
2008. júl. 17. 16:10
 20/22 A kérdező kommentje:
hát ok!köszönöm a hasznos tanácsokat..
2008. júl. 17. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!