Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves vagyok, még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok, még nem csókolóztam, normális ez?

Figyelt kérdés
helyesnek szépnek mondott csaj vagyok,már minden barátnőm csókolózott csak én nem,ez már ciki...lenne pasi akivel tudnék járni..csak túl félénk vagyok...hogy kell rávezetni 1 pasit h most már elég a dumából lesmárolhat?
2008. júl. 16. 17:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Tudom mit érzel. De miért lenne már ciki? Mindenkinek máskor jön el az ideje. Nekem 16 évesen volt az első. Egyáltalán nem ciki, és nem kell odafigyelni az ilyesmikre! :)
2008. júl. 16. 17:24
 2/22 anonim ***** válasza:
33%
Nem, nem normális. Azonnal szerezz egy pasit és dugd le a nyelved a torkán, különben kiközösítenek, mint szűzkurvát.
2008. júl. 16. 17:28
 3/22 anonim ***** válasza:
39%

"...hogy kell rávezetni 1 pasit h most már elég a dumából lesmárolhat?"

Fiú: *pofázik* *pofázik* *pofázik*

Te: te figyu nem akarsz már végre lesmárolni?

Mi olyan kurva bonyolult ezen?

2008. júl. 16. 17:33
 4/22 A kérdező kommentje:
pff......nem épp erre gondoltam..hanem mik azok a jelek?
2008. júl. 16. 17:34
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
Most miért kell bunkónak lenni? EZ az oldal arra szolgál, hogy kérdezzünk! Normálatlanok húzzanak el!
2008. júl. 16. 17:35
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

Egyrészt: normális.

Másrészt, a jelek:) Hát, rebegtesd a pilláid, majd nyald meg a szád. Esetleg fújj rágóból lufit.

Nézz hosszan a szemébe, sóhajtozz picit, ha annyira láma.

Találkozzatok szép parkokban, s üljetek a padon:)

(Picit ügyetlenke a srác, ha ez Benned így felmerül kérdésként:)

2008. júl. 16. 17:37
 7/22 anonim ***** válasza:
76%
Normalis!En szerintem ne adj semmilyen jelet:)Ha megakar csokolni megteszi!En sem adtam semmilyen jelet megis megcsokolt!Huuu de jo is volt!
2008. júl. 16. 17:57
 8/22 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget,na most már csak össze kell szednem minden erőmet...mert ha ott van velem az a srác olyan ideges leszek,akkora hülyeségeket mondok meg csinálok h az eszméletlen...jaa meg ha a szemébe nézek elnevetem magam..
2008. júl. 16. 17:58
 9/22 A kérdező kommentje:
kül meg olyan jól el vagyunk egymással kézfogás,tapizás már volt csak csók nem...smsbe bezzeg írja h csók csak soha nem kapom el..
2008. júl. 16. 18:05
 10/22 anonim ***** válasza:
81%

19 voltam amikor először csókolóztam, erre néhány ismerősöm azt mondta hogy EZ nem normális, de szerintem nincs ezzel semmi baj, nem maradsz le semmiről amit később ne lehetne sokszorosan bepótolni azzal akiért igazán odavagy ;)

Hm, rávezetés... Gondolom egymás arcára azért szoktatok puszit adni :) Na, ezeket a puszikat add egyre közelebb a szájához, néha egészen közel, már-már a sarkába, attól észbe szoktak kapni :D

2008. júl. 16. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!