Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt az 1. csók? Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az 1. csók? Úgy értem. Honnan tudtátok, hogy "hogyan" kell? 15 éves vagyok, és még nem csókolóztam senkivel :S Ez szerintetek nem baj? :D

Figyelt kérdés
Valahogy még nem találtam meg az igazit :S
2011. febr. 13. 18:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

A "szerintetek nem baj?" kérdésre inkább nem válaszolnák.

Senki sem tudja először, hogy hogyan kell csinálni. De hidd el, hogy mindenki belejön, talán már legelsőre.

2011. febr. 13. 18:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 évesen csókolóztam először... Emlékszem, hogy baromi nyálas volt és később rohadtul nem értettem, hogy mitől..Aztán rákenem magamban a gravitációra és a vízszintes testhelyzetre...

Amúgy pedig nem a nő dolga az, hogy tudjon csókolni.. Őt csókolni kell!

2011. febr. 13. 18:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap előtt csókolóztam legelőször, nálam úgy volt hogy amikor elmentek azok akikkel együtt mentünk haza és csak mi maradtunk és pont egy sötét utcarészen mentünk át, és megtörtént, én azt mondom hogy nem kell félni, inkább örülni neki hogy megcsókolhatod! Nagyon jó! :)
2011. febr. 13. 18:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, hogy milyen lehet, mert még nem estem túl rajta. De szerintem nem baj, mert én sem érzem annak.

20/f

2011. febr. 13. 18:22
 5/18 anonim ***** válasza:
S U P E R (L)
2011. febr. 13. 18:45
 6/18 A kérdező kommentje:

Tehát...azt mondjátok, hogy "ez csak úgy jön"?

Oan alap dolog, ami magától jönni fog, ha ott a pillanat?

2011. febr. 13. 18:48
 7/18 anonim ***** válasza:

"Tehát...azt mondjátok, hogy "ez csak úgy jön"? "

Állítólag igen...De azért jó is lenne tudni, hogy tényleg így van-e... ;)

2011. febr. 13. 18:51
 8/18 A kérdező kommentje:
Azért kérdem...
2011. febr. 13. 19:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első csókom nagyon béna volt :D Mindig úgy képzeltem el mint a filmeken, hogy majd tökéletes lesz. Ehhez képest azt se tudtam hogy kezdjek neki, mit csináljak a számmal meg a nyelvemmel. :D Konkrétan elnevettem magam közben és bocsánatot kértem a sráctól, hogy ilyen béna vagyok.. :) 16 éves voltam akkor,most 19 vagyok, és még mindig együtt vagyunk :)
2011. febr. 13. 19:10
 10/18 anonim ***** válasza:

hát az első... fhúúúúh le nem lehetett vakarni a mosolyt az arcomról utána.. egyébként csak nekem volt az első neki nem..

16 voltam akkor..

hogy hogyan kell? hát megkérdeztem haveromat az az igazság.. kicsit kinyitod a szád, átdugod a nyelved kicsit és körözgetsz.. nem nagy ügy belejössz majd :P

egyébként volt egy eset amikor kinevetett a párom.. de nem mondta meg mért

2011. febr. 13. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!