Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az 1. csók? Úgy értem. Honnan tudtátok, hogy "hogyan" kell? 15 éves vagyok, és még nem csókolóztam senkivel :S Ez szerintetek nem baj? :D
A "szerintetek nem baj?" kérdésre inkább nem válaszolnák.
Senki sem tudja először, hogy hogyan kell csinálni. De hidd el, hogy mindenki belejön, talán már legelsőre.
Én 19 évesen csókolóztam először... Emlékszem, hogy baromi nyálas volt és később rohadtul nem értettem, hogy mitől..Aztán rákenem magamban a gravitációra és a vízszintes testhelyzetre...
Amúgy pedig nem a nő dolga az, hogy tudjon csókolni.. Őt csókolni kell!
Fogalmam sincs, hogy milyen lehet, mert még nem estem túl rajta. De szerintem nem baj, mert én sem érzem annak.
20/f
Tehát...azt mondjátok, hogy "ez csak úgy jön"?
Oan alap dolog, ami magától jönni fog, ha ott a pillanat?
"Tehát...azt mondjátok, hogy "ez csak úgy jön"? "
Állítólag igen...De azért jó is lenne tudni, hogy tényleg így van-e... ;)
hát az első... fhúúúúh le nem lehetett vakarni a mosolyt az arcomról utána.. egyébként csak nekem volt az első neki nem..
16 voltam akkor..
hogy hogyan kell? hát megkérdeztem haveromat az az igazság.. kicsit kinyitod a szád, átdugod a nyelved kicsit és körözgetsz.. nem nagy ügy belejössz majd :P
egyébként volt egy eset amikor kinevetett a párom.. de nem mondta meg mért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!