Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt az 1. csók? Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az 1. csók? Úgy értem. Honnan tudtátok, hogy "hogyan" kell? 15 éves vagyok, és még nem csókolóztam senkivel :S Ez szerintetek nem baj? :D

Figyelt kérdés
Valahogy még nem találtam meg az igazit :S
2011. febr. 13. 18:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Értem...tehát...ez úgy jön :D Gondolom én...a belejövés nem érdekes, hisz gondolom mindenki belejön :) Engem az 1. érdekel, mert az sok mindent meghatároz, szerintem...
2011. febr. 13. 19:18
 12/18 anonim ***** válasza:
nekem időm sem volt azon gondolkodni h h kell csókolózni mivel olyan hirtelen volt az első csókom és olyan váratlanul történt h fel sem tudtam rá készülni.de szerintem jól csináltam.nem lehet elrontani szerintem.13 éves voltam akkor.nagyon szerelme s voltam egy pasiba,és ő ezt tudta és váratlanul meglepett azzal h megcsókolt pedig nem is jártunk.sem akkor sem később.
2011. febr. 13. 19:46
 13/18 A kérdező kommentje:

Akkor én sem izgulok ;) Remélem nekem is úgy lesz, mint neked :)

Csak én fiú vagyok :D

2011. febr. 13. 20:03
 14/18 anonim ***** válasza:
én is fiú vagyok, és az akkori 1. bnőm kapott le :D szóval minden megtörténhet..
2011. febr. 13. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen csókolóztam először. Aggódni nem volt időm, mert úgy volt, hogy táncoltam a csajjal, erősen szemeztünk közbe... aztán ha jól emlékszem pont ő hajolt oda. Kis alkohol is volt bennem... Én is aggódtam amíg nem csókolóztam... aztán rájöttem, hogy téll csak annyi, hogy kinyitom a szám és átdugom a nyelvem és körözök.
2011. febr. 13. 20:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ! :)
2011. febr. 13. 20:36
 17/18 anonim válasza:

Szerintem hülyeség ilyeneket kérdezni, mert kapsz tanácsokat hogy mit csinál és amikor ott vagy minden erőddel azon leszel hogy azt csináld amit mondtak és pont akkor fogod elrontani az egészet!!!

Ez csak jön amikor ott vagy akkor tudni fogod hogy mit kell csinálni!!

15/L

2011. márc. 6. 23:45
 18/18 A kérdező kommentje:

Rányomhatám, hogy hasztalan volt ez a válasz, de köszönöm, mert (elnézést mindenkitől), de ez volt a leghasznosabb! :)

Ezt szerettem volna tudni.

Köszönöm!

2011. márc. 7. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!