Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdenek magukkal valamit a dagadt lányok?
9.-es fiú vagyok és az osztályomban van 3 extrém(85+), és ezen kívül még néhány ducibb lány. És azt veszem észre hogy ezek a nagyon dagadtak azt hiszik hogy jó az alakjuk, ezért előszeretetfel vesznek fel cicanadrágot meg testhez simuló felsőt mostamság. Ha pedig rájuk nézek bármelyik szünetbe, kivétel nélkül de tényleg, mindig esznek valamit, általában 1 nagy szendvics/szünet vagy fánk meg ahhoz hasonló édes pékáruk fordulnak elő az étlapjukon.
Az egyiknek még rendesen tokája van! Szerintem azt hiszik hogy jól néznek ki és azért nézzük őket.
De nem értem hogy nem veszik észre hogy akkorák mint egy kétszekrényes ajtó, hogy a padsorok között ha beáll akkor nem férek el mellette? Inkább minden szünetbe evés és rá minden esetben KÓLA! Még nem is láttam hogy vizet vagy esetleg teát innának. Kóla, fanta meg társai.
De miért nem próbálnak lefogyni? Ezt nem értem hogy őket nem zavarja? És csodálkoznak hogy nincs pasijuk(bár ha lefogynának valahogy az arcuk még mindig nem a legszebb). Tudom hogy nem a külső számít de azért valljuk be hogy senki se fog nekik udvarolni mert én például rendesen rosszul vagyok mikor behajol cicanadrágban, és a pólója lelóg és látszik hogy csüng a hasa.:SS
A másik az hogy nem egészséges sem a gerincnek, sem a vérnyomásnak az ha valaki ilyen mértékben elhízott. A kólába se csak cukor van hanem 1000 féle mesterséges rákkeltő, lerakódó stb. anyag van. Heti 5 tesink van az új szabály szerint és akkor is nagyrészben van valami alibi felmentésük, vagy nem próbálja meg pl. a magasugrást mert ő ezt nem tudja és kész. Leül a padra és dúzzog hogy mi miért röhögjük ki. Még tavaly az egyik magasugrásnál ráesett arra a rúdra amit át kell ugrani. Kettétört a fa rúd... Ezen ki nem röhögne? :D
Nem foglalkozom velük csak rákérdeztem hogy nektek mi a véleményetek.
Mit foglalkozol vele? Neked nem tetszenek, ne nézz rájuk.
Én is túlsúlyos voltam világ életemben, de nem eszem egészségtelenül.
Húst, gyümölcsöt, zöldséget eszem, vizet iszom, a kólákat utálom. Kalóriát , szénhidrátot számolok, mérem az ételeim súlyát. Úgy eszem, ahogy az orvosom mondja. Mozgok. 15 éves korom óta.
Mégis kövér vagyok. 175 centi, és 95 kiló. Egy dekát nem tudtam lefogyni soha. Még akkor se amikor elhatároztam hogy nem eszek. 8 napig bírtam kaja nélkül. 1 dekát nem fogytam. Már majdnem összeestem akkor.
És igen, nagyon szar folyton sanyargatni magam, és látni ha más finomságokat eszik, én meg nem tehetem meg....mert bármennyire is szar, én úgy vagyok vele, hogy a remény hal meg utoljára.... talán egyszer nekem is sikerül... nem tudom. Azért is tartom a diétám, hogy legalább ne hízzak tovább.
Én megértem az osztálytársaidat is. Lehet hogy ők is próbálkoztak sokszor, de nem ment, és feladták. Azért esznek meg már, azt amit akarnak, mert már nem foglalkoznak vele. Elegük lett a kínlódásból, és én ezt megértem.
És ettől még lesz pasijuk. Nekem is voltak. Már amúgy férjhez mentem. Ő átlagos, kicsit izmos testalkatú, nagyon helyes pasi.
Az egy dolog, hogy az osztálytársaid nem tudnak rendesen felöltözni, és hogy esznek. Az még nem azt jelenti hogy nem zavarja őket, és soha nem is próbáltak tenni a súlyuk ellen.
Miért kell elítélni úgy hogy csak nézed, de nem is ismered őket?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!