Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kezdenek magukkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdenek magukkal valamit a dagadt lányok?

Figyelt kérdés

9.-es fiú vagyok és az osztályomban van 3 extrém(85+), és ezen kívül még néhány ducibb lány. És azt veszem észre hogy ezek a nagyon dagadtak azt hiszik hogy jó az alakjuk, ezért előszeretetfel vesznek fel cicanadrágot meg testhez simuló felsőt mostamság. Ha pedig rájuk nézek bármelyik szünetbe, kivétel nélkül de tényleg, mindig esznek valamit, általában 1 nagy szendvics/szünet vagy fánk meg ahhoz hasonló édes pékáruk fordulnak elő az étlapjukon.

Az egyiknek még rendesen tokája van! Szerintem azt hiszik hogy jól néznek ki és azért nézzük őket.

De nem értem hogy nem veszik észre hogy akkorák mint egy kétszekrényes ajtó, hogy a padsorok között ha beáll akkor nem férek el mellette? Inkább minden szünetbe evés és rá minden esetben KÓLA! Még nem is láttam hogy vizet vagy esetleg teát innának. Kóla, fanta meg társai.

De miért nem próbálnak lefogyni? Ezt nem értem hogy őket nem zavarja? És csodálkoznak hogy nincs pasijuk(bár ha lefogynának valahogy az arcuk még mindig nem a legszebb). Tudom hogy nem a külső számít de azért valljuk be hogy senki se fog nekik udvarolni mert én például rendesen rosszul vagyok mikor behajol cicanadrágban, és a pólója lelóg és látszik hogy csüng a hasa.:SS

2014. jan. 5. 11:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Erre szokták mondani, hogy az ő dolguk, ne avatkozz bele. Ha nem tetszik ne nézd és keress olyan lányt akik tetszenek.
2014. jan. 5. 11:41
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Pulya vagy még. Lesz nekik barátjuk nem is egy (van, aki a husikat szereti, és direkt nem tituláltam őket dagatnak).

Viszont, hogy miért nem próbálnak fogyni azt nem tudom. Lehet jól érzik magukat így. Ha meg nekik jó, akkor téged ne érdekeljen, úgyse akarsz velük együtt lenni.

2014. jan. 5. 11:42
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Dehogynem! Tesznek azok, csak akkor, mikor az ismerőseik nem látják. Sajnáltatják magukat, hogy olyan kövérek.
2014. jan. 5. 11:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megkérdeztük egy osztálytársamtól, hogy miért nem akar lefogyni és az volt a válasza, hogy ő le akar, de a csokiról meg édességről nem tud lemondani (és nem is akar lemondani). L
2014. jan. 5. 11:53
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Talán nem tudják mit kéne tenni és inkább próbálják figyelmen kívül hagyni a problémát. Esetleg szimplán így érzik jól magukat , vagy nem tűnt még fel nekik hogy milyen hülyeséget csinálnak. De lehet hogy jobban megviseli őket mint gondolnád.
2014. jan. 5. 11:53
 6/15 anonim válasza:
100%
kétszekrényes ajtó?? az király cucc
2014. jan. 5. 11:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam pedig, de fel se tűnt a kétszekrényes ajtó. :D
2014. jan. 5. 11:55
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

Én is kövérebb vagyok, mint az átlag, 167 cm és 60 kg. Alig eszem, csak vizet iszom, minden nap 40 percet szobabiciklizek, mégse megy le rólam egy deka se. Lehet ezek a lányok is próbáltak lefogyni, csak nem volt eredmény, ezért feladták.

De ha nem próbálkoztak, akkor én sem értem őket. Amellett, hogy ez nem túl esztétikus látvány, még nagyon egészségtelen is, saját magukat teszik tönkre.

De, szerintem lesz majd pasijuk, csak nem tizenévesen.

Mindenesetre, tényleg nem a te dolgod. Ha jól vettem le a szavaidból, nem a barátaid. Akkor meg ne foglalkozz velük :)

17L

2014. jan. 5. 11:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
167 centivel 60 kiló nagyon nem kövér... Még csak kövérkének, ducinak se mondanálak.... Attól senki nem szép, ha kilóg minden bordája...
2014. jan. 5. 12:03
 10/15 A kérdező kommentje:

167cm 60kg? Tökéletes. Akikről beszélek, 165cm 90kg-al párosul...

Nekem is van egy oszt társam aki lány és nagyon jó barátom(volt). Ő is mindig azzal volt hogy ő kövér és fogyózik. Pedig 165cm 55kg és nagyon csinos, az arca is nagyon szép. Aki meg 90kg ő meg se próbál legalább egészségesebben enni nem a mekibe járni minden nap suli után...

2014. jan. 5. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!