Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy szeszélyes, de nagyon szép fiatal lánnyal vagy inkább nem?
Figyelt kérdés
(a szeszélyesség ezesetben kiszámíthatatlanságot, gyakori hangulatváltozást jelent)2014. jan. 5. 11:34
11/19 anonim válasza:
mérlegelni kell, hogy mindez játékosság, szerethetőség szintjén van jelen a lányban, vagy egy pszihopataházisárkánysorozatgyilkosboszorkány, aki felégeti az életedet
12/19 A kérdező kommentje:
Micsoda érzékletes példák, utolsó :D
Azért szerencsére ilyenekről szó sincs...inkább az, hogy visszamond egy randit, hajlamos rossz kedv esetén teljesen bezárkózni, de ha vidám, azt is nagyon intenzíven éli meg. De másban sosem tenne kárt, ahogy írtad :)
2014. jan. 5. 12:35
13/19 A kérdező kommentje:
ezt a 10esek címeztem, de minden válaszoló nagyon érdekes, jó válaszokat adott :)
2014. jan. 5. 12:36
14/19 anonim válasza:
értem, ezek alapján (legalábbis amennyire ismered, vagy amennyit mutat magából ugye) arról lehet szó, hogy megéli magát. ha te is meg tudod élni őt, még jó is lehet. mindenesetre annyit tudni kell, hogy a lányok (ki)használják, hogy ilyen szeszélyesek, mint az időjárás. ha te mindne hangulatingadozásához jóképet vágsz, és minden lemondott randit jó szemmel, örömmel nézel, és még te írod neki, hogy 'jaj, te kis aranyos, megint morci vagy, nem baj, majd találkozunk, ha a pici szíves jobban lesz, nagyon szeretlek', akkor csak adod alá a lovat, és úgy fog rángatni, mint egy marionettbábút. :P
15/19 anonim válasza:
szóval ne csak az ő hangulatára adj. vedd figyelembe, hogy rád milyen hatással van. és ha már ott van egy határnál, ami t te túllépve sérelmet szenvedsz, azt mondod neki is meg magadnak is, hogy "nem"... ezt most nem. tudni kell egy férfinak nemet mondani, még ha a kapcsolatba is kerül. ember csak úgy tudsz megmaradni, ha emberként viselkedsz MAGADDAL (is)
16/19 anonim válasza:
Talán. De ha nem bírnám idegekkel, akkor rövid életű lenne ez a kapcsolat.
17/19 anonim válasza:
Mintha engem jellemeznének:) Én is ilyen lány vagyok és üzenem, hogy a magamfajták nagyon is tudják szeretni a szeszélyességük ellenére azt aki fontos nekik! És igen gyere vele össze miért is ne? Ez is egy személyiség típus, így kell elfogadni. Csak egy dolgot ne tegyél..Ne kritizáld a csajt a szeszélyessége miatt, mert az nagyon rosszul tud esni:( Hogy azért kritizálnak amilyen vagy..
19/19 anonim válasza:
17-es, az egy dolog, hogy nagyon tudtok szeretni, de abszolut senki nem koteles elfogadni azt olyan formabann, ami neki nem felel meg. ez a masik meg, hogy ne kiritzalj engem a jellemem miatt, mert rosszul fog esni. szerintem a @szeszelyesseged" suru jelensege sokkal rosszabbul esik a fiunak. szoval hol tartunk? Itt: "Fogadj el engem, mert szeszelyes vagyok, de nagyon tudok szeretni. Ne kritizalj emiatt, mert az rosszul esik, de ezt a szeszelyessegemet tovabbra is szo nelkul fogadd el, meg ha sokszor rosszul is esik, amit csinalok". Ez onzes, onimadat, es hanyinger, pici cukorfalat. :) De majd p.fara ejtenek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!