Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy szeszélyes, de nagyon szép fiatal lánnyal vagy inkább nem?
Figyelt kérdés
(a szeszélyesség ezesetben kiszámíthatatlanságot, gyakori hangulatváltozást jelent)2014. jan. 5. 11:34
1/19 anonim válasza:
Van nekem épp elég bajom rajta kívül is. A szépség nem minden, így nem. Csak szex.
3/19 anonim válasza:
Ha a szex jó, akkor megnézném meddig jutunk vele.
4/19 anonim válasza:
én mindenféleképpen. hosszú ideig én is ilyen voltam, így azt hiszem tudnám kezelni a dolgot. legalább zajlana az élet.
5/19 anonim válasza:
Ha tudom hogy őszintén képes lenne szeretni és ritkán bántana meg, akkor igen.
6/19 anonim válasza:
Jó kérdés, a probléma, hogy én is ilyen vagyok és 2 dudás nem fér meg egy csárdában ahogy mondani szokták.
Annyi biztos, hogy ismerkednék vele és csak azután döntenék mert ennyi alapján ez kevés.
8/19 anonim válasza:
Nem igazán. Eléggé zavarna ha a lány egyik pillanatban szeretne, a másikban pedig savanyú arccal nézne rám.
10/19 anonim válasza:
azért nem mindegy, hogy a szeszélyesség mire vonatkozik. ha arra, hogy egyik nap 5x akar szexelni, sütit süt nekem, ilyenek, a másik nap meg ordibál velem, nem akar szexelni, szakít velem, azután meg 5 perc múlva békülni akar, akkor esetleg (a lelked tűrőképességét te ismered, meg azt is te tudod, hogy mennyire vagy még fiatal, és szükséged van e még a drámákra, mert még azt találod érdekesnek, és az jelenti neked a szerelmet, stb). de ha a szeszélyes alatt azt értjük, hogy amikor épp rossz paszban van, elkezdi a földhöz vagdosni a cuccaidat, ollóval nekimegy a ruháidnak, lelöki a laptopodat az asztalról, rossz kedvében csak úgy eltöri vagy krvára megharapja a péniszedet, összeharagít édesanyáddal, testvéreddel, barátaiddal, akkor nagggyon felejtős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!