Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van így, hogy a nők csak csúcspasival hajlandóak szexelni?
Tehát kapcsolathoz is vonzó pasi kell, egy éjszakáshoz meg még inkább. Mi ütött beléjük?
,,
A kutatók szerint az átlagférfi, aki alkalmi szexre vágyik, csak három szempont alapján nézi lehetséges partnerét: nem igazán vonzó, enyhén vonzó, vagy kivételes vonzó. A kutatók úgy találták, hogy a férfiak leginkább a másodikat választották, és ritkábban a harmadikat: De nem igazán mutatkoztak kiugró különbségek a szempontokban, vagyis ha egy férfi alkalmi szexre vágyik, akkor a nem igazán vonzó nőt is kész megszerezni. A kutatók szerint a nők nagy valószínűséggel mennek fel a férfi lakására, vagy egyeznek bele abba, hogy lefeküdjenek vele, ha a harmadik kategóriába tartoznak, vagyis kivételesen vonzóak. "
28:
3 barátnőm volt meg 2 egyájszakásom eddig. nem nagy szám tudom de ezért is fejlesztem magam mert sok nőt le akarok és fogok fektetni. 30-as félreérti az egészet. nem a csajozást tanulja meg hanem azt hogyan legyen igazi férfi akiért a csajok odavannak. más a kettő. persze llát csajozási dumákkal is de ha nem kongruens hozzád akkor cseszheted. ezért kell saját méb sztorikat kreálni és alkalmazni a trükköket pl hamis időkorlát...ezt 29 esnek küldöm. nem kell lógni a csaj nyakán. meg vannak a megfelelő trükkök erre is h hogyan kell okosan csinálni. olvassatok először.
én olvastam ilyet és nagyon nem jött be..
te is arra mész hogy át.aszd a csajokat,most írtad le
és miért?mert egy lúzer vagy alapból és azt hiszed az a menő ha lefektetsz sok csajt,mert akkor király leszel...hát nem leszel király inkább egy hímr.ngyó(férfi r.banc)
és emellett ahogy te is leírtad nem egyszer nem magadat adod hanem kamuzol
De ennek az a nagyon egyszerű oka, hogy a nők nem fekszenek le bárkivel. Míg nálunk valljuk be, hogy nincs magasan a mérce. Mindenki döntse el maga, hogy kiben van a hiba.
(de előbb gondolj bele, hogy mi lenne, ha bárkivel, korlátok nélkül lefeküdnének a nők...lányaid, barátnőd, anyukád)
na igen az nem lenne jó :/
ez a természetes kiválasztódás,az erősebb győz,de ha hazugsággal éred el,attól még nem leszel alfahím
36 én nyugodt vagyok
csak a véleményem mondom el,hogy én így látom
egy alapnak "talán" mondom TALÁN jó ez a PUA,de nem tartom követendő példának,mint mondtam elolvastam én is a felét,mert meguntam hogy a szexre megy és magamtól kezdtem rájönni a dolgokra és lám beválik:)
A csúcspasi minden nőnek mást jelent, mert más alapvetően az emberek ízlése.
Ezen mit nem lehet felfogni?
Kérdező: Te sem jönnél össze, bonyolódnál 1 éjszakás kalandba, olyannal aki nem tetszik neked.
pl Sok nőnek bejön Brad Pitt. Én bottal se piszkálnám meg, mert nem tartom helyesnek és kész. Mert nekem más típusú pasik tetszenek.
Ha te pl a barna hajú, barna szemű csajokat szereted vékony testalkattal, akkor nem fog neked tetszeni egy szőke, kék szemű ducibb lány.
Még akkor sem ha nem ennyire sarkalatosak az ideálról alkotott elképzeléseid. Ha ránézel valakire, és nem tetszik, nem fogsz vele összejönni, és ágyba sem bújsz vele.
Itt most normális emberekről beszélek. Az megint más kategória aki minden jöttment akárhogy kinéző, zsíros hajú büdös szájú , izzadtságszagú akárkivel összejönne, csak hogy legyen valakije. Azt igénytelenségnek, és kapcsolatfüggőségnek hívják....
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!