Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van így, hogy a nők csak csúcspasival hajlandóak szexelni?
Tehát kapcsolathoz is vonzó pasi kell, egy éjszakáshoz meg még inkább. Mi ütött beléjük?
,,
A kutatók szerint az átlagférfi, aki alkalmi szexre vágyik, csak három szempont alapján nézi lehetséges partnerét: nem igazán vonzó, enyhén vonzó, vagy kivételes vonzó. A kutatók úgy találták, hogy a férfiak leginkább a másodikat választották, és ritkábban a harmadikat: De nem igazán mutatkoztak kiugró különbségek a szempontokban, vagyis ha egy férfi alkalmi szexre vágyik, akkor a nem igazán vonzó nőt is kész megszerezni. A kutatók szerint a nők nagy valószínűséggel mennek fel a férfi lakására, vagy egyeznek bele abba, hogy lefeküdjenek vele, ha a harmadik kategóriába tartoznak, vagyis kivételesen vonzóak. "
ja hogy ezért fizetnek is neki???:DDD
ennyi erővel prostira is költhetné :DDD
20:
"ha normális vagy és magabiztos akkor nyert ügyed van "
Ez kevés. nem mindenki születi magabiztosnak. a pua komolyabb tudomány, mint hiszik sokan. én se abban a puába hiszek ami sablon dolgokat nyomat rád hanem azt nyomom ami a saját személyiségedet fejleszti. nem kell mindjárt lenézni valamit csak mert nem azonosulsz vele.
kérdező a lényeg h mindig legyél kicsit elérhetetlen, dobj be horgokat a csajnak h érdekeld, kissé hagd homályosan a dolgaidat megmagyarázatlanul, legyél kiszámítatatlan kicsit. ne add ki magad mert rád un. olvass utana: baratnoszerzes.hu
# 22
És elviszi más, mert te játszod az elérhetetlent:)
# 23
Persze, összeszednek ők sok mindenkit előtted. Csak azt nem tudod, hogy ők egyébként baráti, ismerősi viszonyban vannak. A pénzedért pedig kapsz egy kis műsort. Ennyi a nagy bűvésztrükk.
# 22
És elviszi más, mert te játszod az elérhetetlent:)
Pont erre tanít meg a pua hogy hogyan csináld ezt jól de hát magyarázhatom. aki nem hisz valamibe, azt semmivel sem lehet felsötétíteni :D:D:D
ha már itt vagy PUAMAN akkor áruld már el,hogy hány éves vagy és hány kapcsolatod volt?
aki ezért fizet az nagyon maga alatt lehet az biztos
ha már egyszer el tudsz menni egy ilyen személyiség fejlesztőre akkor saját magad is boldogulhatnál és nem kéne fizetni senkinek
egyszerűen beszélni kell a csajokkal,nagyon sok csajjal és egy idő után rájössz majd mi az ami bejön nekik és mi nem
de ha bent ülsz egy szobában és egy csávót hallgatsz aki alapból egy olyan tag aki bejön a nőknek az már egy hazugság
én nem vagyok ellene,de sokan akik ezen részt vesznek azok félreértik az egészet és átverik a csajokat,ezért nincs túl jó híre ennek a PUA dolognak
# 26
Én meg magyaráznék neked egy kommunikációs ábrát. Ha a nők körül sokan legyeskednek, de tettetheted magad akármilyennek, végül csak annyit érsz el ezzel, hogy a szürke zónába kerülj. Minek pazarolja rád az idejét, ha más ugyanezekkel az értékekkel harcol érte?
kérdező honnan tudod hogy azok PUA-sok?:DD
nincs rájuk írva,meg szerintem ha megtudná a csaj,hogy ezt tanulnod kellett,hát biztos kiröhögne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!