Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vakarjam le róla?
Magyarázd meg kérlek kis buta Barbie-m, MIVEL JÁRNA JOBBAN VELED?
Mert hogy nem az eszedért szeretne az fix, buta és sekélyes vagy, mint a föld.
Megbízható sem vagy, ahogy most ő tetszik, 2 hét múlva lehet más.
Bulizós is vagy = minden héten részegre iszod magad, sikoltozol, mint aki megveszett és idegen fszikra mászol.
MIVEL JÁRNA JOBBAN VELED?
Még azt sem merem biztosra állítani, hogy szebb vagy a csajnál, mert egyikőtöket sem láttunk, egy nő meg baromira nem tudja ezt megállapítani, egy férfinek mi tetszik. De ha még szebb is vagy, ennyi negatív tulajdonság mellett, senki el nem viselné a helyes pofidat.
Annyira irritáló a személyiséged, én is max megdugnálak egy hétvégi buliban, de egy hétig nem bírnálak magam mellett elviselni.
Szóval ennyit kérek, magyarázd meg, MIVEL JÁRNA JOBBAN VELED?
21f
Én régen diszkóztam... nem kevés ember előtt zenéltem (nem ilyen kis laptopos suffni volt, hanem bakelitekkel, house és trance partikon :)) Ennek jópár éve.
Ma ha pisztolyt fognának a fejemhez, akkor sem mennék el
egy discoba sem (pedig a régi kollegák a mai napig hívogatnak)
Megváltoztam. A srác nem változhat meg?
Honnan szeded, hogy untatja?
Lehet jobb szeret otthon ülni, rallyra járni, és nem minden hétvégén bebaszni valami discoban, mintha kötelező lenne. Az emberek változnak. 19 évesen egy idióta kamasz voltam, 21 éves koromra meg ott tartok, hogy mindenkitől azt kapom, ha nem tudnák a korom, azt gondolnák 30 vagyok, és hidd el, nem a külsőm miatt, baba pofával áldott meg az ég.
Ha szerinted nem az a valóság, hogy a pasik az okosabb, de kevésbé bombázó csajokat választják (akik szerinted unalmasak), akkor áruld már el nekem, hogy miért te rágod itt a küszöböt és vered a nyálad, hogy nem kellesz a kiszemeltednek, és miért nem a zenélős "banya" sírja itt nekünk a bánatát.
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!