Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vakarjam le róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vakarjam le róla?

Figyelt kérdés
VAn egy srác, baromira jó pasi :D. De tényleg...És van egy ocsmány, unalmas barátnője, akit csak a zene érdekel, de még csak bulizni sem jár, csak otthon zenél, meg olvas..........A srác viszont a csaj előtt bulizósabb volt, most meg...... Próbálkoztam a srácnál, de annyira elvakultan odavan a banyáért, hogy na.... Szerintetek hogy csábítsam el? :) Komoly válaszokat, pls.
2014. jan. 4. 01:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

Magyarázd meg kérlek kis buta Barbie-m, MIVEL JÁRNA JOBBAN VELED?

Mert hogy nem az eszedért szeretne az fix, buta és sekélyes vagy, mint a föld.

Megbízható sem vagy, ahogy most ő tetszik, 2 hét múlva lehet más.

Bulizós is vagy = minden héten részegre iszod magad, sikoltozol, mint aki megveszett és idegen fszikra mászol.

MIVEL JÁRNA JOBBAN VELED?

Még azt sem merem biztosra állítani, hogy szebb vagy a csajnál, mert egyikőtöket sem láttunk, egy nő meg baromira nem tudja ezt megállapítani, egy férfinek mi tetszik. De ha még szebb is vagy, ennyi negatív tulajdonság mellett, senki el nem viselné a helyes pofidat.

Annyira irritáló a személyiséged, én is max megdugnálak egy hétvégi buliban, de egy hétig nem bírnálak magam mellett elviselni.

Szóval ennyit kérek, magyarázd meg, MIVEL JÁRNA JOBBAN VELED?

21f

2014. jan. 4. 02:22
 52/64 A kérdező kommentje:
Mondjuk annyival, hogy én nem kérném, hogy otthon üljön, ha előtte nem olyan volt?! Vagy h velem nem annyi lenne az élete, hogy sétálni jár, meg rallyra, meg ilyenek... Nem untatnám halára pl!!
2014. jan. 4. 02:24
 53/64 anonim ***** válasza:
Ha untatna nem lenne vele....
2014. jan. 4. 02:26
 54/64 anonim válasza:

Én régen diszkóztam... nem kevés ember előtt zenéltem (nem ilyen kis laptopos suffni volt, hanem bakelitekkel, house és trance partikon :)) Ennek jópár éve.

Ma ha pisztolyt fognának a fejemhez, akkor sem mennék el

egy discoba sem (pedig a régi kollegák a mai napig hívogatnak)

Megváltoztam. A srác nem változhat meg?

2014. jan. 4. 02:26
 55/64 A kérdező kommentje:
Na jó. Feladtam. Kösz az értelmes válaszokat................ Lehet, hogy normális emberektől kellett volna kérdeznem, nem gyöpösagyú lúzerektől...pá
2014. jan. 4. 02:28
 56/64 anonim ***** válasza:

Honnan szeded, hogy untatja?

Lehet jobb szeret otthon ülni, rallyra járni, és nem minden hétvégén bebaszni valami discoban, mintha kötelező lenne. Az emberek változnak. 19 évesen egy idióta kamasz voltam, 21 éves koromra meg ott tartok, hogy mindenkitől azt kapom, ha nem tudnák a korom, azt gondolnák 30 vagyok, és hidd el, nem a külsőm miatt, baba pofával áldott meg az ég.

2014. jan. 4. 02:28
 57/64 anonim válasza:
Ha RTL klubbon újra lenne monika-show... légyszíves jelentkezz!!! Én leszek az első, aki leül a tévé elé és nézi a műsort. Ezt nem hagynám ki!
2014. jan. 4. 02:30
 58/64 anonim ***** válasza:
Kiscsaj, neked olyan elviselhetetlen a személyiséged, csodálkoznék ha az eddigi pasijaid közül egyáltalán egy is nem kirakati cicababának, illetve egy(vagy háromnak:P:D) lyuknak tartott, amibe beledughatja a farkát.
2014. jan. 4. 02:31
 59/64 anonim ***** válasza:

Ha szerinted nem az a valóság, hogy a pasik az okosabb, de kevésbé bombázó csajokat választják (akik szerinted unalmasak), akkor áruld már el nekem, hogy miért te rágod itt a küszöböt és vered a nyálad, hogy nem kellesz a kiszemeltednek, és miért nem a zenélős "banya" sírja itt nekünk a bánatát.

Köszi:)

2014. jan. 4. 02:31
 60/64 A kérdező kommentje:
cöhh.... a csajnak ő az erlső palija, még jó, hogy nem itt van, hanem ugrál örömébe a mázlija miatt...én nem nem rinyáltam, tippeket kértem...Olvasás: 1-es.
2014. jan. 4. 02:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!