Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vakarjam le róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vakarjam le róla?

Figyelt kérdés
VAn egy srác, baromira jó pasi :D. De tényleg...És van egy ocsmány, unalmas barátnője, akit csak a zene érdekel, de még csak bulizni sem jár, csak otthon zenél, meg olvas..........A srác viszont a csaj előtt bulizósabb volt, most meg...... Próbálkoztam a srácnál, de annyira elvakultan odavan a banyáért, hogy na.... Szerintetek hogy csábítsam el? :) Komoly válaszokat, pls.
2014. jan. 4. 01:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:

Jaajj..vkinek nagyon nagy a szája...na figyelj, ha a srácot érdekli ez a lány, szereti őt, akk te miért akarsz rajta változtatni?!

Bulizósabb volt...és?Megváltozott, egy olyan lányért akinek van értékrendje(ami neked hiányos), és nem csak az orrba-szájba kúrás-ivás érdekli.

2014. jan. 4. 01:40
 22/64 A kérdező kommentje:
19-es. Köszi, végre egy normális ember... Szerinted hogyan csináljam? Próbálkoztam már nála, kértem, h menjünk el valahova, de szerinte nem lenne "helyénvaló", buliban táncoltam is vele, de hozzám sem ért, nagyon távolságtartó :(
2014. jan. 4. 01:41
 23/64 anonim ***** válasza:
jó ha így nem érted meg akkor leírom máshogy,tehát:gondolkodj fordított esetben..(és ne úgy olvasd ezt mintha ki akarnánk okítani{bár rád férne,kicsit elvagy szállva magadtól}tehát .. van egy fiú,nem a legtökéletesebb de beleszerettél,folyton rágondolsz nem tudod elfelejteni,kezdtek egymáshoz nőni,kicsit komolyabbra fordulnak a dolgok és úgy érzed benne megtaláltad azt akit kerestél ..nem érzed szükségét annak hogy bulizni menjél mert többet ér ha otthon összebújhatsz vele..vagy csak ha vele lehetsz ..erre megjelenik egy olyan lány(jelen esetben olyan mint te)aki megpróbál felborítani mindent ..pont úgy ahogy te .. na kapiskálod már miért neveznek könnyűvérűnek?
2014. jan. 4. 01:41
 24/64 A kérdező kommentje:
20-as....te meg tanulj meg írni... Sajnálom, de nem érdekel túlzottan a csaj lelki világa...ha elérem, hogy engem akarjon a srác, akkor jogunk van egymáshoz nem?!
2014. jan. 4. 01:43
 25/64 anonim válasza:
90%

A válaszaid alapján nem fog akarni téged normális ember. Tudod, ezzel a felfogással még lábtörlőnek sem vagy jó!

Ha pedig valaha a srác veled kezdene, akkor mondhatni, hogy zsák a foltját...

2014. jan. 4. 01:47
 26/64 A kérdező kommentje:
Komolyan...felteszek itt egy tök normális kérdést, és máris idecsődül a sok vesztes hulladék...Normális ember nem akarna...persze...csak a banyákat akarják, mi?
2014. jan. 4. 01:49
 27/64 anonim ***** válasza:
90%

No itt kiborult a bili! Elorebocsatom nem szoktam ilyen lenni...

Az eg szerelmere szallj mar magadba te ostoba liba! Nem kellesz neki! Azert tavolsagtarto mert szereti azt a lanyt ey teljesen igaza van. Akarhogy nezzen ki a srac szerelme a belsoertekei ezerszer tobbetermek mint te! Nem a kulso szamit ....keress egy olyan sracot akinek egy ilyen ureslelku csitri kell mint te! Az emberek nem jatekok nincs olysn hogy kell vagy megszerzem!

2014. jan. 4. 01:51
 28/64 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normalus kisanyam hanem egy onzo bejepzelt szutyok! Nagyon omos az a fiuhogy nem hagyja el azt a lany erted. Miert veszodne egy olcso ember utanzattal aki belul ureymikor var re egy csiszolatlan dragako?!
2014. jan. 4. 01:52
 29/64 anonim válasza:

Lehetsz akármilyen topmodell, már bocsi, de akkor már inkább egy banya. De ha a banyának is kisebb az iq-ja,

mint ahány foga van... akkor inkább remeteként halok meg.

Értelmes.. talán.. de süt belőle a rosszindulat. Bele

akarsz mászni egy kapcsolatba. Csak azért, hogy neked

jó legyen, mert nem tudod elviselni, hogy más boldog

nélküled. Ez tiszta szégyen... Komolyan mondom!

2014. jan. 4. 01:53
 30/64 A kérdező kommentje:
Vakegérke, de okos vagy...drágakő...ja...egy darab sz4r a csaj, semmi izgalmas nincs benne, csak van... És nem vagyok olcsó liba, minden nő olcsó liba, ha beleszeret egy foglalt férfibe? Ja, és baromira nem vagyok csitri, 22 éves vagyok...puff..
2014. jan. 4. 01:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!