Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vakarjam le róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vakarjam le róla?

Figyelt kérdés
VAn egy srác, baromira jó pasi :D. De tényleg...És van egy ocsmány, unalmas barátnője, akit csak a zene érdekel, de még csak bulizni sem jár, csak otthon zenél, meg olvas..........A srác viszont a csaj előtt bulizósabb volt, most meg...... Próbálkoztam a srácnál, de annyira elvakultan odavan a banyáért, hogy na.... Szerintetek hogy csábítsam el? :) Komoly válaszokat, pls.
2014. jan. 4. 01:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
Tudod, így ez az egész még gázabb h 22 éves vagy...úgy viselkedsz mint egy 10-en éves.Lehet, h megállt a szellemi fejlődés a hisztinél.
2014. jan. 4. 01:57
 32/64 anonim válasza:

Őszintén... mondd már el, hogy mit tudnál te adni ennek a pasinak?

Most ne a banyára élezd ki, láthattad előtted valamelyik

pasi Kiszel Tündére verte... Lehet neki is az jön be, és

imádja a dzsungelba tolni az oroszlánt....

2014. jan. 4. 02:00
 33/64 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a srác szerint a barátnője szép és okos, te meg egy bulizós, elszállt banya vagy :)
2014. jan. 4. 02:00
 34/64 A kérdező kommentje:
ha ennyire okosak vagytok, akkor mondjátok már meg, hogy melyikőtök választana egy szőkésbarna hajú, kék szemű, 51 kgos, 166cm-es, vidám, bulizós, vagány csaj helyett egy barna hajú 60kgos 160 centis, otthonülős, unalmas csajt, aki csak a gitárjával, meg a kaktuszaival foglalkozik? Persze tuti nem a valódi véleményeteket írjátok...
2014. jan. 4. 02:01
 35/64 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy az IQ nem no a koroddal :D igen okosmak erzem magam es tudod miert? Mert elegedettseggel tolt el a tudta hogy az a ferfi a budos elet be nrm lesz a tied. Megkomolyodott es rajott hogy egy erett nyugodt megbizhato tars kell neki nem egy orult "felnott" csaj. Latni fogja hogykozejuk akarsz allni egy ugy megutal mint a sz@rt!
2014. jan. 4. 02:03
 36/64 A kérdező kommentje:
szótárat mellékelj már...
2014. jan. 4. 02:04
 37/64 anonim válasza:

Aki nyugalomra vágyik, és családra.

Ha azt mondaná neked, hogy oké, innentől nincs buli,

mert család lesz, 3 gyerek, sorozatgyártás.. Bevállalnád?

Rájött a srác, hogy nem csak buliból áll az élet...

2014. jan. 4. 02:05
 38/64 A kérdező kommentje:
Ha olyan a kapcsolat, igen, bevállalnám,d e el kell kezdeni valahol nem?
2014. jan. 4. 02:07
 39/64 anonim ***** válasza:
Ha pesi lennek en tuti a gitarozosat valasztanam :) a zene megnyugtato es jobban kifejezi az rrzesrket mint a szavak aki pedig tud banni a novenyekkel amiknek nehezebb a gondozasuk mint tunik (a virag nem jelzi mire van szuksrge) az sokkal megertobb es figyelmesebb mint egybulizos elszallt holgyemeny :) mondom kulso nem szamit ha a belso csodaszep. Es ne legy elszallva magadtol... en 170 cm vagyok 67kilo hosszu barna haju zoldszemu es homokora slaku en is olvasok inksbb meg rajzolok. Buliba sose jsrtam es no lam csak pont ugy szeretnek! ;) 17/l
2014. jan. 4. 02:08
 40/64 anonim ***** válasza:
100%

Én én én. 160/60kg teljesen jó, formásan kerek, nem piszkafák a lábak meg látszanak ki a bordák. Nem vonaglik részegen minden szombaton valami buliban. Nem ment át rajta előttem egy focicsapatni f@$z. És megbízhatok benne. Ez mellett nem tucat csaj, van egyénisége, nem az aktuális divatot majmolja.:) Akárcsak a mostani barátnőm. Az a különbség, én barátnőmnek elmesélem a hasonló kis ribiket akik nyomulnak rám, sokszor a pasijuk mellett, de én ennél szemetebb is vagyok.:) Általában barátnőm tudtával picit ámítom a csajt, egész míg otthagyja a pasiját, elhiszi, hogy kell nekem, aztán leépítem a büdös francba. Ezt érdemlik a hozzád hasonló emberi szarkupacok.:)

Pont 2 hete csináltam ezt legutoljára egy magadfajta ribivel.:))

21F

2014. jan. 4. 02:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!