Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy nagyon-nagyon tetszett valaki és fantáziálgattatok róla?
Figyelt kérdés
Én most teljesen ráindultam egy pasira. Külsőleg nagyon tetszik: magas (185-190 cm lehet) kigyúrt de nem olyan nagyon, csak olyan pont jól, arcra is jóképű. Tetszik a hangja, a mosolya, ahogy beszél, a humora stb. Már azt hittem elfelejtettem mert pár hétig nem nagyon jutott eszembe, de most megint csak rá gondolok mindig. Fantáziálgatok róla, próbálom kiagyalni hogy hogyan jöhetnék vele össze stb.
Veletek is volt már ilyen? Összejöttetek végül?
2013. nov. 9. 20:32
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ő ilyen népszerű srác, tehát valami divatos cicababa lány illene hozzá, aki önbizalommal teli stb. Én mellé egy póthajas, szőke, kisminkelt lányt képzelnék el. Nem olyat mint amilyen én vagyok. Én nem vagyok ilyen "luxi" csaj. Csendes is vagyok, visszafogott. Na jó mondjuk tudok ribis is lenni :D meg más vagyok ha feloldódom, de ahhoz idő kell. És tuti nem lennék jó neki.
2013. nov. 9. 20:38
3/9 anonim válasza:
A luxi csajokat kézen kerersztül adják mikor rájuk unnak, egy ribiért meg világgá is képesek menni, ha az olyan:D
4/9 anonim válasza:
Amit leírtál, az alapján szerintem butaság lenne beskatulyázni, hogy "divatos cicababa" kellhet neki. Persze ha a kopasz fejű BMW-tulaj archetípusa, akkor más lehet a helyzet...
5/9 A kérdező kommentje:
Kopasz fejű igen :D de nincs BMW-je. Nem is tudom milye van, talán Fiat Bravo, vagy Opel Corsa vagy mi. Na de ez lényegtelen. Egyszerűen annyira vonz hogy ritkaság. Nem is tudom találkoztam-e már olyan pasival aki első perctől kezdve ennyire megfogjon.
2013. nov. 9. 20:46
6/9 bakospeter válasza:
Ez természetes ez megy vica-versa
7/9 anonim válasza:
Ha kell a pasi, akkor hívd fel a figyelmét magadra:D
9/9 anonim válasza:
Most is így van :)
Mondjuk hogy még alakulóban van a dolog.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!