Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vakarjam le róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vakarjam le róla?

Figyelt kérdés
VAn egy srác, baromira jó pasi :D. De tényleg...És van egy ocsmány, unalmas barátnője, akit csak a zene érdekel, de még csak bulizni sem jár, csak otthon zenél, meg olvas..........A srác viszont a csaj előtt bulizósabb volt, most meg...... Próbálkoztam a srácnál, de annyira elvakultan odavan a banyáért, hogy na.... Szerintetek hogy csábítsam el? :) Komoly válaszokat, pls.
2014. jan. 4. 01:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim válasza:

Jó, de kezdetnek ezt mondja, hogy péntektől nincs buli,

ha járni akarsz vele... Erre mit lépnél?

2014. jan. 4. 02:08
 42/64 anonim ***** válasza:
figyelj, ha akarna bármit is akarna tőled, nem lenne távolságtartó. lehet, hogy nem tetszel neki.
2014. jan. 4. 02:11
 43/64 A kérdező kommentje:
No azért megnézném én azt, aki így indít egy kapcsolatot... Többinek: persze, hogy ezt mondjátok, mer tez most ilyen beszólós csont nektek, vagy mi a szösz....de a valóság más, mindenki tudja....;)
2014. jan. 4. 02:13
 44/64 anonim ***** válasza:
Bocsi...telefonrol irok es sajnos olyan sotet az ejszaka mint amilyen te is vagy
2014. jan. 4. 02:13
 45/64 A kérdező kommentje:
Rá akarom ébreszteni, hogy velem jobban járna, és nyisson felém, egyébként szerintem tetszem neki, mert a "csaja" előtt egy buliban végig engem nézett, kedvesen mosolygott, és utánam is hozta a pulcsimat, nagyon jót beszélgettünk, szóval nem reménytelen...
2014. jan. 4. 02:14
 46/64 anonim ***** válasza:
Sajat baratot konnyebb talalni olyat aki illlik is hozzad mint elszedni madtol a parjat csak mert tetszik
2014. jan. 4. 02:16
 47/64 A kérdező kommentje:
nem csak egyszerűen tetszik, totál odavagyok érte. oké...legyen igazatok, boldog így...de ha szeretem, akkor is hagynom kéne, csak mert van egy csaja 2 hónapja?
2014. jan. 4. 02:17
 48/64 anonim ***** válasza:
Nem veszed eszre hogy bolondot csinalsz magadbol? Lehet bejottel neki de azota megismerte azt a lanyt es fogalmazzunk koltoien abban a pillanstban radobbent hogy mi az amit ez idaig keresett.
2014. jan. 4. 02:18
 49/64 anonim válasza:
100%

Ha igazán szeretsz valakit, akkor azt nézed, neki mi a jó.

Neki a másik csaj a jó.

Ennyi.. ezt írd le 100x :)

2014. jan. 4. 02:20
 50/64 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettotoknek jobb lenne ha hagynad mert es ez tspasztalat ha tenyleg odavagy erte akkor orulsz a boldogsaganak akkor is ha kozbenmsjd beleorulsz. Legjobb baratnom jott ossze azzal akrol tudta hogy szeretem de nem alltam kozejuk. Es az igazat megvallva jobb is igy hisz ha akkor "elszedem" azt a fiut nem biztos hogy megismerem eletem parjat :)
2014. jan. 4. 02:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!