Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj ez neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ez neki?

Figyelt kérdés
Holnap randim lesz egy 15 éves sráccal. Én 16 vagyok. A szüleim belegyezték, mert ismerik a fiút és szimpatikus nekik. Viszont ma amikor elmondtam a bátyámnak tökre kiakadt... Rögtön megnézte a facebookját a srácnak és az volt az első mondta hogy nekem 18 éves srácokkal kellene randiznom nem 15 évesekkel... Nem értem mi baja van... Miért baj az ha velem egykorúakkal próbálkozom?

2014. jan. 2. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem egykorú vered, fiatalabb, mint te.

Szerintem egyébként normális reakció egy báttytól.

2014. jan. 2. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja a bátyád jól reagált szerintem is.

Nade miért kell neked a szüleiddel megbeszélni kivel mész randizni? Vagy már lakásra mentek?

2014. jan. 2. 15:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért szóltam, mert nem akarom elveszíteni a bizalmukat. Valamint azért, mert egy másik városban lesz a randi, ami nincs túl közel, szóval úgy is kérdezősködtek volna hogy hová megyek, miért, kivel...
2014. jan. 2. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!