Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők azért hordanak magassarkút mert tudat alatt vagy tudatosan felsőbbrendűnek érzik magukat a férfiaknál?
Talán csak te nem veszed észre, hogy a válaszolók nem sertegetnek, de te őket igen. Anyukád egy csepp jómodort sem nevelt beléd? Na igen, mellesleg kérdezd meg valamelyik női rokonod, biztos volt már rajtuk magassarku.
Mindenki értelmes válaszokat küld, te meg mint egy igazi bunkó, nyomod a magadét. Ha valaki nem vevő rá, akkor arra nem is lehet hatni!
De egyet azért elmondok. Ha valaha lesz egy jól működő parkapcsolatod ezzel a modorral, telefonalok a Nobel-díjért!
40-es!Akkor minek írsz ide ?
Szerintem neked nem tanították meg, hogy ne üsd bele az orrodat mások dolgába. Ha zavar akkor minek írsz ide? Ki kérdezett ? Én fogok tapsolni ha neked lesz egy normális kapcsolatod, egy olyan emberrel, aki elbírja viselni a folyamatos bírálást.Normális nőkkel meg normálisan viselkedek.
kérdezőnél az a final conclusion h a normális nők nem hordanak magassarkút...
Nem tom, mely naprendszerben él, de bezzeg a férfiakat nem stricizi le, akik ugyanúgy megadták a választ és nekik tetszik.... Ergo mki másban keresd a hibát, csak a kérdezőben nem. Érted már?
Mert Ő így érti.
,,Ismeretlen nőket k.rvázol le, te normalis vagy??"
Csak azt aki az.
Költönő!Már megint hülye vagy.Normális nő,normális magassarkút hord.Egy férfi nem írta, hogy tetszene neki.
Singularity nevű felhasználó válasza:
Azért hordanak mert feltolja a feneküket ami nekünk meg tetszik...
ennyit erről.
Bár én sem szeretem a tűsarkat vagy a túlzottan magas sarkat, de azt nem Te fogod eldönteni, h hány centitől ízléses egy sarok.
Olvasási készség:2
Szövegértés:1
5 cm körüli kb összes magassarkúm sarka.
Ez meg egyébként a szubjektív véleményed, h szted hány centitől ízléstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!