Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők azért hordanak magassarkút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők azért hordanak magassarkút mert tudat alatt vagy tudatosan felsőbbrendűnek érzik magukat a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Jelenthet a viselése munkahelyeken rangot, pozíciót, de oda is elég néhány centi. Ha valaki csak úgy hétköznap, vagy hétvégéken hordja, az csak a magassarkú felsőbbrendűség szimbóluma miatt lehetséges.

2013. dec. 28. 17:14
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Nem mindenkit,de látom, hogy kur.vára ismersz.Érdemleges válaszokra reagáltam inkább, erőltetett,sablonos baromságokra meg nem vagyok kíváncsi.
2013. dec. 28. 18:16
 22/54 anonim ***** válasza:
93%
azért ekkora marhával ritkán találkozni. ha valaki magassarkút hord, az nem normális nő? rajtam pl. tegnap volt (merthogy kiöltözős alkalom volt, s egy elegáns ruhához bizony magassarkú illik), ma meg nem, mert biciklizni voltam, meg a boltban. az, hogy milyen cipő van rajtam, attól függ, hogy milyen alkalom van. iq huszár kérdező.
2013. dec. 28. 18:17
 23/54 Költőnő? ***** válasza:
93%

az érdemleges, h ribis járást kölcsönöz ? :)

ejjha :)

2013. dec. 28. 18:19
 24/54 Frigg ***** válasza:
95%

Én nem szeretem a magassarkúkat, kényelmetlen, és járni sem tudok benne. Az a nő pedig, aki nem tudja elegánsan viselni a magassarkút, botladozik, kimegy a bokája, nem szép látvány, ezért nem is erőltetem. Nem a stílusom. Jobban szeretem a (platform)bakancsot, telitalpú cipőket, balerinacipőt vagy tornacipőt. Ezekben legalább tudok járni :P

Viszont aki tényleg tudja viselni a magassarkú/tűsarkú cipőket egy hozzáillő ruhával, az nagyon csinos tud lenni :)

23/N

2013. dec. 28. 18:38
 25/54 A kérdező kommentje:
22-es!Attól függ milyen.Mennyire kihívó,milyen magas,milyen a színe, te kis iq huszár :D
2013. dec. 28. 19:00
 26/54 A kérdező kommentje:
Költő!Igen.Miért,fáj az igazság ?
2013. dec. 28. 19:02
 27/54 A kérdező kommentje:

Frigg!Jól teszed, s gondolom azok a lábbeliek nem csak kényelmesek, hanem jól is állnak.

Tévedés!Aki ,,tud" benne járni, az is rib.ancosan mozog tőle.A tűsarkú meg tényleg a kur.vák lábbelije.

2013. dec. 28. 19:04
 28/54 anonim ***** válasza:

Én sajnos alacsony termetű vagyok. Azt nem tagadom, hogy az önbizalmam nem növekszik, ha felveszek egy kb 15 centis sarokkal megáldott cipőt, mert de! Ha beszélhetek az alacsony nők nevében, én azért hordom, mert kell az a pár centi.

Minden k**va magassarkút hord, de nem minden magas sarkat hordó nő k**va.

Vannak olyan ruhadarabok, amiket nem tudunk felvenni a magasságunk szabta korlátok miatt. Pedig ki ne szeretné a leomló, hosszú szoknyás estélyit, ha egyszer olyan alkalom van? Ne mondd, hogy nem szép, mert az. Egy nő akkor vesz fel magassarkút, ha szeretne adni legfőképp magának egy különleges érzést egy különleges cipővel.

És hogy legvégül a kérdésedre is válaszoljak; nem tudat alatt, hajjaj. Tudjuk, mikor vagyunk magabiztosak és mikor nem. Te talán szeretnél úgy vitatkozni valakivel, hogy legfeljebb csak az orrlukakat láthatod a szeme helyett? Nem hiszem. Alapvetően senki sem akar felsőbbrendű lenni. Csak azért hordom - én -, mert az életben tiszteletet parancsolóbbnak kell lennem, és lehetek akármilyen komoly, az alacsonyságommal megtestesítem a tökéletes k**solj már te kis agyhuzat fogalmát.

És nem a párducmintás, r**ancvakító tűsarkúakat értem a magassarkú alatt. Minden nőnek megvan a maga ízlése. Tetszik egy cipő? Megveszem.

2013. dec. 29. 11:11
 29/54 Költőnő? ***** válasza:
nekem nem :)
2013. dec. 29. 11:37
 30/54 A kérdező kommentje:

,,És nem a párducmintás, r**ancvakító tűsarkúakat értem a magassarkú alatt."

Dehogynem. Előbb írtad, hogy 15 centis,olyat normális nő nem vesz fel, bármennyire alacsony is.Annyira nem lehetsz kicsit,ez csak magyarázkodás a nőknél.

2013. dec. 29. 21:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!