Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők azért hordanak magassarkút mert tudat alatt vagy tudatosan felsőbbrendűnek érzik magukat a férfiaknál?
anyám, a mai a hülye kérdések napja? már a sokadikba botlok.
mi az, hogy a magassarkú viselése munkahelyi rangot jelez? és ha a főnök elmegy egy biciklitúrára )most jöttem onnan:) akkor már nem főnök? vagy mi? merthogy oda nyilván nem magassarkúban megy. de tegnap pl. karácsonyi vacsorán voltam, s magassarkúban. pedig nem is vagyok főnök. se felsőbbrendű nem óhajtottam lenni. ekkora ökörséget, te jó ég.
11-es!Nincsenek hülye kérdések,csak te vagy egy retardált, szöveget értelmezni nem tudó.Írtam,hogy munkahelyeken.Vak vagy?
Mi ez a hülyeség,hogy karácsonyi vacsoránál azt hordtál,és ezért főnök vagy.Látszik,hogy magassarkút hordasz,nincs túl sok eszed :D
kérdező hát te sem vagy ép :D
minek kérdezed, ha úgyis alig várod h nőgyűlölhess?? :D
édes istenem, Te is olyan retardált vagy, mint a többi... :)
tudod mit, akkor ha véletlen magassarkúban látnál vhol:tőlem a te retinád nyugodtan kiéghet vagy nézz máshová :DDDDD
gyűlölsz Te mkit, aki nő...
a többi ffi kijelentésére akik nem kezdték alázni a nőket, csak leírták az okát, alig reagáltál.
ellenben, aki leribizlizte őket, azonnal lecsaptál ;)
már megbocsáss, de ez rólad többet elárul, mint rólam;)
na további jó puffogást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!