Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők azért hordanak magassarkút mert tudat alatt vagy tudatosan felsőbbrendűnek érzik magukat a férfiaknál?
Nem tudod, hogy festek 10 centisben :)
De a helyzet az, hogy a férfiaknak is vannak olyan szokásaik, amik csak is rájuk tartoznak. Szerintem ne firtasd ennél mélyebben, mert a végén még tovább bonyolítod a magassarkú vs férfielme örök párbaját. Ha nem érted, hát nem érted. Ha nőnek születtél volna, talán értenéd.
Nem tetszik egy nő, ha magas sarkat visel? Valóban, van benne valami ijesztő. Mint pl a műköröm. De az gusztustalan is. Teljesen egyénfüggő, hogy ki mit szeret. Van, aki nem kedveli a rövid hajú nőket, van, aki a mézet és így tovább.
Eltudom képzelni.
Férfiaknak nincsenek ilyen beteges dolgaik.Van hogy egy férfi komplexusos,vagy feltűnési viszketegsége van,de nem ennyire, hogy 10 cm-es cipőt vegyen fel.
Ha nőnek születem volna akkor az nem jelentene semmit,mert léteznek normális nők is, ha kur.vának születtem volna,akkor lehet hogy érteném.És ennek a dolognak semmi köze nincsen az ízléshez, vagyis de, annyi, hogy neked az nincsen.
olvass már a sorok között agykutató :)
nem úgy kell érteni, h a nők nem írnak/mondanak hülyeséget!
Hanem a magassarkúval kapcsolatban nem írnál ilyen sületlenségeket...:S
istenem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!