Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljon az a pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon az a pasi, aki 28 helyett 40 nek néz ki a sok stressz, kemény szellemi munka miatt és nem veszik már férfiszámba a lányok, egy sem?

Figyelt kérdés
Nem tréfa. Nem napi fröcsögésként írtam ezt ki, mielőtt valaki letámadni. 2-3 éve Elég sok bókot kaptam a lányoktól, most már semmit senkitől sem. Hihetetlen. Nem tudom mi történt. Pár ránc, megritkult haj, stresszes arc és már mindenki 40 nek hisz, nem állnak velem szóba. mintha valami rossz álom lenne. Ha nagyon kell kép, akkor privátban küldök, már küldetem itt régebben többet is, tehát valakiknek biztos ismerős leszek. Mit tegyek?
2013. dec. 25. 14:17
1 2
 11/19 Vicuska87 ***** válasza:
Én is kérnék képet, ha lehetséges....
2013. dec. 25. 15:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Vicces,amit írsz. Én csak 45 feletti pasikra hajtok. A fiatalabbakat nem értékelem. A szem körüli ráncokért oda vagyok. Szóval ne aggódj. Sok az ilyen nő,mint én.

Mutass egy képet,kíváncsi vagyok.

30/n

2013. dec. 25. 15:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha nem is 40, de 35. Holott nem szabadna.
2013. dec. 25. 16:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Akinek küldtem, majd írok bármit rosszat is, örülök mindennemű tartalmú kommentnek.
2013. dec. 25. 16:14
 15/19 anonim ***** válasza:
he, én lassan 40 leszek, de ez a huszonpáréves csajoknak azért nem probléma :9
2013. dec. 25. 18:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Jól nézel ki 40 körül?
2013. dec. 25. 18:56
 17/19 anonim ***** válasza:
szó-szó. annyira nem csúcs, de nyáron sport, akkor egész jól :)
2013. dec. 25. 19:36
 18/19 danszk válasza:
Felsorolok pár dolgot amire én nagyon figyelek, hátha segít neked is: megfelelő mennyiségű alvás, sok folyadék (víz 2-3 liter minimum minden nap), stresszkezelés (nyugodt életvitelre törekvés), sport (legalább heti 2-3x), arcápolás, haj állapotának helyreállítása (ebben az életkorban minoxidil tartalmú szerek nagy eséllyel használnak)
2014. jan. 9. 15:45
 19/19 anonim ***** válasza:
18 nyugodt életvitelre törekvés.Nem csak a törekvéseken múkik. Vannak hullámvasútra hasonlító életek. Fiatalabb korban még el is hiszi az ember, hogy én kerestem/provokáltam a bajt. De később rájön az ember, hogy hülyeség magát okolnia, mert ha nem csinál semmit akkor is jönnek a lidércek, csőstül, egyfolytában. Aki keresi a bajt, azt megtalálja. Aki nem, azt is! Pedig már maximálisan óvatos az ember, tök ellentéte fiatalkori önmagának, hiszen réges-régen nem volt veszélyérzete semmi az embernek. Ganz egal. Mit lépek, ha lépek, akkor is annyi...
jan. 31. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!