Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a szép lányoktól? Más is van így ezzel és hogy lehet ezt leküzdeni?
Figyelt kérdés
Ha jön velem szembe egy nekem tetsző lány hirtelne bepánikolok és levegőt is alig tudok venni meg tökre stressz helyzetben érzem magam és legszívesebben elbújnék valami mögé. Olyan sok cuki lány van, jó lenne már megölelgetni őket vagy mit tudom én. :/2012. dec. 21. 18:41
1/10 Patrik24 válasza:
Mert nem a lányra vagy kíváncsi, csak a testét akarod és azt, hogy ez eltitkolod előtte, az okozza ezt az érzést:D Kérdésedre válaszolva én nem félek a szép lányoktól, mert hogy szép az csak annyit jelent, hogy benne van a körben akiből válogatok, de ez csak a belépő. Azok izgulnak a szép lányoktól akiknek több nem kell, csak a testük.
2/10 anonim válasza:
Kicsit gátlásos vagy ,de idővel túl lépsz rajt.
Én is ilyen voltam .Azt hittem leég a képem ilyenkor .:-))
3/10 anonim válasza:
1 es vitatni való az utolsó mondatod.
Biztosan magadból indultál ki .Ne általánosíts .
4/10 A kérdező kommentje:
Hát azért nekem is inkább egy aranyos, kedves, szép lány kéne, mint egy beképzelt, egoista, nagyszájú típus.
2012. dec. 21. 18:55
5/10 Patrik24 válasza:
Ha kicsit elgondolkodnátok a válaszomon és őszintén magatokba néznétek akkor esetleg jutnátok egyről kettőre. De bezzeg az hasznosabb válasz, hogy "idővel elmúlik a gátlásosság" aha, persze...:DDDDDD így is lehet, idővel biztos elmúlik az is:D
6/10 anonim válasza:
Menj el kineziológushoz, talán volt egy szitu, amikor megszégyenített egy szép nő, és ezt az infót tárolja az idegpályád. Ezt a stresszt, bevésődést örökölni is lehet felmenőktől vagy előző életből, nem kell hogy a saját élményed legyen ebben az életben.
7/10 anonim válasza:
Rá kéne szoknod hogy ilyenor mi ugorjon be neked. Ilyenkor gondolj arra, hogy ő is uyganolyan ember mint te vagy és ne becsüld le magad
8/10 anonim válasza:
Önbizalomhiány, ha azt leküzdöd, akkor nem fogsz félni tőlük :)
9/10 Bogesz:) válasza:
Hát tudod minden ott kezdődik, hogy megismered:) Csak nyugi akárkire is gondolsz szint úgy egy emberi lény és senkinél sem tud többet produkálni, csak úgy tekints rá kezdetben mint egy idegenre (nem mintha messze állna a valóságtól)kezd el beszélgetni vele amikor egyedül látod (pl.: egyedül ül és néz ki a fejéből, vagy olvas), és az alapján ítéld meg:D utána meg minden megy majd magától:33 sok sikert!!:P /sokan szeretik az ilyen kis érzékeny pasikat nem lesz gondod/
16/L
10/10 anonim válasza:
Addig fog tartani, ameddig el nem éred, hogy megtetszedj egy szép lánynak, mert csak akkor fogod elhinni, hogy ez lehetséges, sőt mi több teljesen magától értetődő. Ha megtetszettél neki, nem fogja zavarni ha remeg a kezed miközben megcsókolod. Legalábbis nálam így volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!