Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a szép lányoktól, miért csak tőlem rondább lányokra merek nyomulni, így sosem lesz vonzó, szép barátnőm?
Szerintem kisebbsegi komplexusod van.
Irj privatba
Túl sokat képzelsz magadról és teszetosza vagy. Nem egyszerűbb lenne mindenkinek, ha olyannál próbálkoznál, aki valójában tetszik? Mert így becsapod a lányt is, meg magadat is, és csak az időtöket vesztegetitek.
Ha buta, plázacicuskákra nyomulsz,akkor nem tudom mit vársz, nekik a felső kategória való, te meg valószínűleg nem vagy az. A saját kategóriádba keresgélj, én se pécizek ki magamnak egy jogászdoktort audival, mert tudom, hogy nem nekem való. Mégis milyen lányok szerinted a rondák? És milyen a szépek?
24/L
Mit jelent az, hogy tőlem rondább lányok? Fogalmazás: 1-es.
Hátha így állsz hozzá sose lesz.
Én is így voltam.
Aztán miután pár kellemes részegség alkalmával eléggé jó csajokat szedtem össze, rájöttem, hogy igazából ott a probléma, hogy józanul túlizgulom a dolgot azokkal, akik tetszenek.
Ez az infó mindenesetre csak érdekes, nem hasznos, mert józanul azóta is ugyanúgy rágörcsölök, és életemben eddig 1 jó csajjal sikerült pia nélkül összejönnöm.
# 7/7
Elnézést, szerintem te is valami űber jó pasira gondoltál most, hogy írtam, hogy vannak, akik helyesnek tartanak, nos ez hazugság, tényleg nem vagyok jó pasi, nincsenek izmaim, még csak magas sem vagyok, de valamiért arcra vannak lányok, akik helyesnek tartanak, csak mivel netes a visszajelzés, így többnyire minden honnan az országból vannak azok a lányok, akiknek bejövök. Egyébként tuti elutasítanál te is, nagyon kevés lehet az a lány, akinek én helyes vagyok. A facebook-on meg van vagy több ezer lány, aki láthatja az adatlapomat, így érthető, ha van néhány lány, akinek bejövök, de élőben semmi esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!