Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon az a pasi, aki 28 helyett 40 nek néz ki a sok stressz, kemény szellemi munka miatt és nem veszik már férfiszámba a lányok, egy sem?
Küldheted nekem azt a képet, nagyon kíváncsivá tettél!
Amúgy meg igen, a stressz kikészíti az embereket, ahogyan a cigaretta és a túlzásba vitt szoláriumozás is. Pont ezért sz@rtam le mindent a munkahelyemen, minimálbérért biztos nem teszem magam tönkre. Nem értették a lazaságomat a többiek.
Háááát egy kicsit próbálj meg adni a külsődre! MI az amitől jobban nézhetnél ki??
Ezt csak te tudod....
Szerintem rosszul fogod fel. Idővel MINDENKIN megjelennek az idő jelei, nőkön, férfiakon egyaránt. 30 körül pár ránc? Mindenkinek van. Megritkult haj? Tesztorteron. A kopaszodásra hajlamos pasik huszonéves koruk végén elkezdenek kopaszodni. "Stresszes arc"-ot még nem láttam, de ha ezen múlik, akkor értelemszerűen a stressz feldolgozása oldaná meg.
Tessék elfogadni, hogy öregszel. Igenis minden kornak megvan a maga szépsége, egy 50 éves pasi is lehet sármos (nagyon is). Csak hát idővel már nem lesz elég a "helyes pofika", hanem egyéb értékeket is fel kell tudni mutatni... mondjuk érett, vonzó személyiség, stabilitás, kisugárzás, korodnak megfelelő egzisztencia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!