Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hát én ezt nem értem:S miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát én ezt nem értem:S miért mondta ezeket?

Figyelt kérdés
hát az van hogy van egy srác már ismerem pár éve unokatesómon keresztül ismertem meg.utána egy ideig nem is beszéltünk msn-se.. aztán kb 2 hete rámirt..aztóta minden nap beszéltünk.tök jól elhülyültünk.meg minden.egyszer kint volt neki egy szív msn-en és kérdeztem miért van kint annyit mondott hogy csak olyan jó kiirni..aztán komolyabban beszélgettünk kérdezte hogy teccik e nekem mondtam hogy igen jól néz ki..és kérdezte hogy járnék is vele? annyit mondtam hogy igen..ö is azt mondta hogy járna velem..aztán tegnap beszélt bnömmel és megkérdezte bnöm töle hogy hogy vagyunk mi ketten..és mondta hogy csak haverok..bnöm meg megkérdezte hogy miért csak haverok? és mondta h van bnöje..:S de nekem nem is mondta:S most akkor ha van bnője akor miért mondta hogy azért irt rám 2 hete mer teccek neki és hogy járna is velem? nem értem:S :'( pedig totál azt hittem lesz valami..ő is olyanokat irt hogy mindenki azt hitte vola lesz vmi erre meg ááh:S
2009. nov. 26. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
csak a hiúságát akarta kicsit legyezgetni. nemakar tőled semmit, csak jólesett hallania h vkinek bejön (neked).
2009. nov. 26. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!