Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a mondatokat mondta egy lány nekem, persze smsben, szemtől-szemben nem merte?
Figyelt kérdés
"azt akarom, hogy meghalj, hogy eltűnj egy életre, hogy soha az életben még esélye se legyen, hogy meglássalak! igaz, hogy <város>-i vagy, én pedig <falu>i, de oda járok iskolába, ahol te laksz! nem akarlak még csak utcán se meglátni, mert képes leszek feljelenttetni a szüleimmel, megértetted?! az lenne a legjobb tényleg ha meghalnál, hogy még csak ne is emlékezzek rád!!! élni akarom az életem és ha te létezel, még csak ha rám is gondolsz már gyilkolni lenne kedvem!!!"
kb. így volt az sms. vélemény?
2011. jún. 29. 15:27
1/15 anonim válasza:
Egy ilyen elmebeteg lánnyal hogyan tudtál szóba állni egyáltalán??
3/15 A kérdező kommentje:
fura! mindenki egy aranyos, kedves, "különleges" lánynak írja le. de most már látom, hogy a "különleges" miért különleges.
2011. jún. 29. 15:31
5/15 anonim válasza:
mégis mit műveltél vele? nem tudom én ezt a reakciót csak akkor tudom elképzelni ha zaklattad, molesztáltad, vagy bántalmaztad. durva :O
6/15 A kérdező kommentje:
fene tudja! elmebeteg lesz, ha meglát, mert elvileg utál. de hogy miért, nem tudom. nem próbálok én vele beszélni... szóval ez sem lehet gond. az zavarja, hogy vagyok.
2011. jún. 29. 15:36
7/15 A kérdező kommentje:
16 a kis aranyos, amúgy.
2011. jún. 29. 15:38
8/15 A kérdező kommentje:
mondottál már valaki ilyet valakinek? vagy hasonlót?
2011. jún. 29. 15:39
9/15 anonim válasza:
te mennyi vagy? ha idősebb nem ajánlom h leálj vele egykorúakkal:D van köztük pár ilyen.
10/15 anonim válasza:
Gyűjts bizonyítékokat, ha feljelentene, hogy ő szoruljon rágalmazásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!