Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ezeket mondta indoknak hogy nem csalna meg. Jók ezek az indokok?
1. Mert idegeskedne utána, félne a lebukástól.
2. Mert nem tudhatja milyen a másik, mennyivel lenne jobb csaj minden szempontból, és engem már ismer.
Talán kicsit jobban örültem volna, ha egyből azt vágta volna rá, hogy azért nem csalna meg, mert szeret. Igaz, utána már mondta, de... nem tudom.
bocs de...ez nevetséges..XDD
én azonnal jól lebasztam volna..csak mert fél azért nem csal meg, nem azért mert szeret..gratulálok neki..ne hagyd már magad..
A helyében megkérdeztem volna Tőled,hogy miért nem bízol benne? És azt is,hogy Te vajon megcsalnád-e?
Ha szeretek valakit,abban megbízom,ez az alap egy kapcsolatban.
Valószínű,hogy hirtelen nem tudott mást mondani.Nincs ezzel semmi baj.
Hát, ne haragudj, de ha már indokokra van szükség, akkor ott valami nagy probléma van... Általában azért nem csalják meg az emberek a párjukat, mert szeretik, és mert tisztelik, ragaszkodnak hozzá... :S Valami gond lehet a párod fejével...
L,19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!