Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert mondta ezeket? Mit akart ezzel?
Figyelt kérdés
Mikor mentem templomba feher szoknya volt rajtam, es az egyik srac megallt, es megvarta, mig elmegyek elotte, es aztan jott utanam, majd mise utan az egyik ismerosen keresztul meghivott egy uditore, amire nem mentem el. Majd ra 2 napra az egyik bulin egy parducmintas ruha volt rajtam, majd megjegyezte, hogy iszonyatosan jol neztem ki abba a feher szoknyaba, es nagyon jol all rajtam ez a ruha, meghogy en tudom, hogy mi kell a ferfiaknak.2011. máj. 6. 18:47
2/5 anonim válasza:
egyértelműen téged akar!
(azt,h mire,ennyiből nem tudom leszűrni)
3/5 anonim válasza:
Szerintem beszélgetni és udvarolni próbált. Megdícsért,bókolt.Mért szerinted?
5/5 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy külsőleg nagyon bejössz neki. A fehér szoknyával elcsavartad a fejét, a párducmintás ruhával megadtad a kegyelemdöfést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!