Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert mondta nekem ezeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondta nekem ezeket?

Figyelt kérdés
Elozoleg tobbet lattam a sracot, hogy engem nez,majd meghivott egy uditore,de elotte par oraval majd azert vart meg, mig megelozom, hogy engem nezhessen, ugyanis feher szoknya volt rajtam.Az egyik buliba odajott hozzam, majd elkezdte dicsergetni a ruhaimat, a hajamat, azt mondta, hogy ritka az ilyen csaj a faluba, mint en, meghogy o eddig engem miert nem ismert, majd ra 2-3 orara elkezdte maszirozgatni a karjaimat es megfogta a derekom.
2011. máj. 17. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az a kérdés amit már legalább a huszadik verzióban teszel fel.

De azt is szoktad írni, hogy te viszont ellökted, nem engedted, hogy fogdosson. És ezért lehet, hogy nem érdekled már stb.

Ne fárassz már minket

2011. máj. 17. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Tetszettél neki (vagy csak dugni akart), próbálkozott, de te elutasítottad. (mintha már én is olvastam volna)
2011. máj. 17. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!