Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda srácok, ti is abban reménykedtek, hogy 35 felett majd egy senkinek sem kellő 35+ éves nő lesz a párotok?
Ha megnézed, 37 éves kor fölött vált a korfa, addig férfitöbblet van, utána nőtöbblet, tehát 37 fölött már fizikai képtelenség minden nő mellé férfit adni.
Másrészt igen 35+ -osok rájönnek, hogy immáron semmivé foszlott minden olyan előnyök, amiért 25-30 évesen még akár a legjobb pasit is megkaphatták. Az első ráncok, az első szarkalábak, az első hőhullámok ... tempus edax rerum.
És ilyenkor jön, hogy még gyerek sincs, pedig ugye a szomszéd Tehén Helénnek is van már 2, pedig amúgy olyan csúnya, hogy bottal sem piszkálnák.
A törvény pedig a szülő nő mellett áll, ha csak felcsinálod, után jön a gyerektartás, akár a fizetésedből való tiltás árán is. Meg a GYES, és miegymás, amit jóléti államunk kitalált.
#12:
4,4-es érettségi átlagom volt. 3 tárgyból indultam tanulmányi versenyen középiskolás koromban, a budapesti fordulókat mind megnyertem, az országoson 10-15 körüli helyen végeztem. Mi lett volna, ha valaha is tanultam volna? Arról nem tehetek, hogy nem vettek fel állami finanszra, a költségtérítésre pedig nem volt pénze a családomnak.
Nem tanultam sose az iskolában, de mindig jó jegyeim voltak.
#15: 9000 forinttal számolva (most annyi a felvételi díja), az 99000 forint. Abból inkább veszek egy diplomát a Józsefvárosin (sajnos már bezárták).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!