Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda srácok, ti is abban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda srácok, ti is abban reménykedtek, hogy 35 felett majd egy senkinek sem kellő 35+ éves nő lesz a párotok?

Figyelt kérdés
Persze ha nem találtok mást, vagy még nincs meg az igazi. Én pl eléggé ronda vagyok, persze még elfogadható. Már 28 vagyok és kezdek félni, hogy egyedül maradok. Elég sokat társkeresőzök, ahol tapasztalom, hogy kétféle nőtípusnak már szinte majdnem mindegy, hogy hogyan néz ki egy pasi, csak talpraesett legyen, legyen bármiféle jövőképe, egy átlagos munkája, rendes és megbízható legyen, szeresse a gyerekeket stb. Az elmúlt pár hónapban nem egy és nem kettő csinos, vonzó, szép arcú 38-40 körüli nő írt már rám, hogy ismerkednének velem. Tényleg szépek, csak ki lettek használva a macsók által és már nem érdekli egy pasiban, hogy hogyan is néz ki, csak egy minimális szinten elfogadható legyen. Persze van olyan is, hogy van gyerkőce, de akad nem kevés olyan is, akinek nincs 35 felett sem. Ezért érzem az írásukon, hogy már kézzel-lábbal találkozni akarnak velem, mindenféle kompromisszumra hajlandóak, érződik rajtuk, hogy ugye 40 felé haladva ketyeg a biológiai órájuk és babát szeretnének. Nektek is ez marad majd fiúk, akik sikertelenek a lányoknál, hogy egy kiélt, de jól karbantartott nő lesz a párotok? Ebben lehet csak bízni.
2013. dec. 24. 13:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Helike akkor te halmozottam hátrányos helyzetben vagy! :)
2013. dec. 24. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
miért nem tanultál helike?
2013. dec. 24. 14:21
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha megnézed, 37 éves kor fölött vált a korfa, addig férfitöbblet van, utána nőtöbblet, tehát 37 fölött már fizikai képtelenség minden nő mellé férfit adni.

Másrészt igen 35+ -osok rájönnek, hogy immáron semmivé foszlott minden olyan előnyök, amiért 25-30 évesen még akár a legjobb pasit is megkaphatták. Az első ráncok, az első szarkalábak, az első hőhullámok ... tempus edax rerum.

És ilyenkor jön, hogy még gyerek sincs, pedig ugye a szomszéd Tehén Helénnek is van már 2, pedig amúgy olyan csúnya, hogy bottal sem piszkálnák.

A törvény pedig a szülő nő mellett áll, ha csak felcsinálod, után jön a gyerektartás, akár a fizetésedből való tiltás árán is. Meg a GYES, és miegymás, amit jóléti államunk kitalált.

2013. dec. 24. 14:22
 14/20 anonim ***** válasza:

#12:

4,4-es érettségi átlagom volt. 3 tárgyból indultam tanulmányi versenyen középiskolás koromban, a budapesti fordulókat mind megnyertem, az országoson 10-15 körüli helyen végeztem. Mi lett volna, ha valaha is tanultam volna? Arról nem tehetek, hogy nem vettek fel állami finanszra, a költségtérítésre pedig nem volt pénze a családomnak.

2013. dec. 24. 14:38
 15/20 anonim ***** válasza:
nem tanultál, akkor ez a te hibád. ezért is vagy szűz. lusta vagy
2013. dec. 24. 14:40
 16/20 anonim ***** válasza:
11 éved volt újra felvételizni.
2013. dec. 24. 14:41
 17/20 A kérdező kommentje:
De Helikét miért bántjátok? Ő is fog előbb-utóbb munkát találni. Neki is lesz pár év múlva felesége, meglássátok.
2013. dec. 24. 15:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Hahahaha.
2013. dec. 24. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem tanultam sose az iskolában, de mindig jó jegyeim voltak.

#15: 9000 forinttal számolva (most annyi a felvételi díja), az 99000 forint. Abból inkább veszek egy diplomát a Józsefvárosin (sajnos már bezárták).

2013. dec. 24. 15:08
 20/20 anonim ***** válasza:
#17: Peeeeeeersze.....
2013. dec. 24. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!