Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szereti ha felköszön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szereti ha felköszönti valaki facen? Nem válaszol senkinek ott.

Figyelt kérdés

Mikor szülinapja volt inkább felfüggesztette az adatlapját hogy ne írjanak neki. Névnapjakor meg senkinek sem válaszolt. Mivel tudtam hogy ilyen, én sms-t írtam neki :D és arra válaszol. De miért ilyen?

Ő a fiú én a lány.

2013. máj. 17. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem tőle kérdezed? Mi ismerjük szerinted?
2013. máj. 17. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolom mert személytelennek tartja.
2013. máj. 17. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert szerintem úgy van vele hogy aki őt tényleg szereti az tudja mikor van a szülinapja meg a névnapja és akkor magától ír neki sms-t, vagy felhívják, vagy személyesen köszönti fel, de fb-n ki van írva hogy ma ennek meg annak van szülinapja és így bárki feltud köszönteni bárkit és így ,ár személytelenebb is.
2013. máj. 17. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem hogy az ilyen minek irja be hogy mikor van a szülinapja.... Ki is lehet hagyni. Ennél nagyobb gondod egyébként ne legyen vele, mindenkinek vannak dilije, neki ez.
2013. máj. 17. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!